incarcerated

Anorexi/Bulimi/Psykisksjukdom

Fredag

Kategori: Allmänt

Igår vart jag för en gång skull lite glad för vågen siffror.
-2kg på 2veckor.  Hur mycket som är vätska och bla bla, vet man ju aldrig. Men skit samma, mindre siffror är alltid glädjande i min värld i alla fall.
 
Men igår hade jag en total hetsdag... 4 vändor. så idag mår jag som förtjänat. Sovit i 13h har jag också gjort. Blir alltid totalt förstörd efter en sådan hetsdag och kroppen vill bara få sova sova sova sova. Men behövde nog dem timmarna också pga hur kasst och hur få timmar jag sovit om nätterna tidigare i veckan. 
 
Igår under dagens hetsomgångar blev det: 1 paket kellogs K flinogr, 1 liter naturell yoghurt, 3 fyrkantiga tunnböd, 6 mindre runda tunnbröd, lättasmör, massor av herrgårds ost (typ 500g. Dels på mackorna, dels bara lösa ostskivor). 500g choklad (marbou/eldorado), ca 8hg godis, 300g chips, lite hoprörd kakdeg i ett glas (lätta,socker,mjöl).
 
Nu försöker jag vakna till i huvudet för att jag ska få några timmars pluggande.
Imorgonkväll ska jag på en kompis spelning! Blir nog kul, men samtidigt bävar jag inför det... ingen lust att dricka alkohol (men heller ingen lust att inte dricka alkohol), och ingen aning om vad jag ska ta på mig.
 
 

Onsdag

Kategori: Allmänt

Sov kasst denna natt med. ca 4h sömn fick jag väll.
Fasta (tredje dagen).
Lång dag i skolan. Föreläsning och redovisning.
Promenad med vän nu på kvällen :) Kul.
Kom hem för inte så länge sen... nu är jag trött och vill bara ligga i soffan/sängen och kika på någon film.
 

Tisdag

Kategori: Allmänt

Fasta dag 2.
Inte känt någon hunger förutom en kort stund imorse. Så...varför äta? Nää precis. (Inte när man sen rätt vad det är kommer hetsäta och spy mängder i vilket fall som helst i alla fall!) Men klart jag känner mig lite trött och energilös. Men inte totalt i bottenläget.
Haft en lång skoldag. Imorgon väntar en till.
Och just det.. imorse var jag till ätstörningsenheten och gjorde klart min stepwise.
 
Bara sovit 3.5-4 timmar inatt så jag är rätt mör. Borde nästan försöka sova inom snar framtid. Imorgon vill jag dessutom vara tillräckligt pigg på eftermiddag/kväll efter skolan, för att orka iväg och träna. Men kommer vara i skolan mellan 8.30-15.
 
Ska i alla fall hitta något kul på datorn att slänga mig i sängen och glo på! Alternativt plugga inför tenta. Aalternativ 1 är mer lockande, men alternativ 2 är vad jag borde göra. Hmm....

"Spännande" Måndag

Kategori: Allmänt

Började dagen med en 3 timmars föreläsning med medtaget kaffe i termos mugg. Måste hålla sig vaken! Men föreläsningen var intressant. Efter lunch (cola zero) fortsatte skolan: Semenarie med reodvisning av grupparbete.
Hem en sväng och städa lite.
Iväg på kvällsträning. Ben och kondition fick det bli.
Sen hem och plugga lite inför vad som ska göras imorgon.
 
Kl 9 imorgon ska jag infinna mig på ätstörningsenheten och göra klart min stepwise som jag började för 2veckor sedan ^^ Den skulle egentligen ha gjorts klart förra veckan... Meeen eftersom jag då avbokade så att eeeh...
Sen blir det mer skola. Och träning. Och hemma plugg.
 
Nu säger jag godnatt.
 
Ps. Har alltså fastat idag. (Kaffe, Cola zero, funlight och vatten... eller just det, tog 1.5skopa aminosyror till träningen med! Det är faktiskt 52kcal).

Söndag

Kategori: Allmänt

Hets i fredags.
Kompensation igår, lördag, genom att inte äta.
Idag... hunger och energidipp.
Ätit 120g tonfisk och kanske 400g frysta sommargrönsaker hittills idag (grönsakerna i 2vändor!).
Har sug efter att hetsäta. Men vet att det inte kommer vara värt det efteråt. Då jag är svullen och känner mig äcklig. Särskilt som jag ska var i skolan tidigt imorgon och även har redovisning på eftermiddagen.
Men den krypande känslan i kroppen är kvar. Hetssug blandat med rastlöshet och något obehag.
Tänker på naturgodis... och salta mandlar... och chips....

Voxra

Kategori: Allmänt

Tänkte fråga om någon där ute har testat på VOXRA?
(Antidepp).

Kram på er!

Fredagssysslor (eller något i den stilen)

Kategori: Allmänt

Idag har jag varit och hämtat ut ett paket med kurslitteratur. Köpt dyr ansiktskräm på kicks.
Och haft 2 hetsomgångar. Knappt ätit på 3dagar innan (tis-tors), förutom en liten värdelös hets (som spyddes ofc) på natten/tidig morgon kl 03 mellan ons/tors (hade verkligen inget att hetsa på hemma så var frysta grönsaker, frysta hallon, rågflingegröt, någon halvtaskig kakdegsröra på cocosolja/socker/mjöl!)
 
Hetsäta och spy x2 idag:1kg lösviktsgodis. (Gick till hemmakväll och "festade" loss!). 2 grandiosa fryzpizzor (vi pratar dem runda 350gram/styck). 2 runda tunnbröd med lätta, ost, isbergssallad. 200g choklad. ca 200g chips.
 
Nu har jag suttit med lite skolarbete 1timma. Förberedning inför redovisning.
 
Värdelös fredag? Oh ja!
 
 

Onsdag

Kategori: Allmänt

Massa skola idag - check.
Fasta - check. (Var lätt då hela eftermiddagen/kvällen gått åt till arbete i skolan.. och jag är ju inte den som springer iväg och köper mat då precis^^ Så levt på 1 celcius och vatten idag).
 
Kom hem typ 21.30. Då har det blivit lång varm dusch och nu sitter jag och sippar på te!
Imorgon fortästter skolarbetet.
 
Godnatt!
 
Och sänder en extra tanke och kram till Jen <3
 
Dagens jag
 
 
 

Tisdag

Kategori: Allmänt

Idag har varit en seg dag.
Somnade efter 05 imorse.. och sov halva dagen idag. Och sedan har jag i alla fall pluggat.
Mådde som förtjänat efter gårdagskvällens 2 hetsätningsomgångar. Pluffsig, smått illamående, äcklig smak i munnen, huvudvärk, öm i käkar och kring tinningarna (någon annan som får ont vid tinningarna efter hetsätning och kräkning? Verkligen jätte ömt om man trycker lite där).
 
Hetsätningarna igår  bestod av först hoprörd kakdeg, sen 1 grandiosa fryspizza, 400g choklad, en hallon smulpaj som jag slängde ihop, med vaniljsås, 300g chips med dipp och kanske 0.5liter glass.
Ingenting smakade direkt gott och var bara ett jävla tuggande och sväljande. En helt meningslös hetsätning. (Är inte alla det ?). Men denna var verkligen meningslös. Genomfördes för att jag visste att jag idag skulle vara ledig (=slippa gå någonstans alls, kunde laxera utan rädsla att skita ner mig inpublic^^), och sen skulle ha skola senare i veckan, och att jag på lördag får besök = vill inte vara helt svullen i ansiktet och så då, och då behöver jag ett par dagar icke hetsande och spyende där innan.
Bulimi-logiken.
 
Nu tickar klockan mot att jag borde försöka sova. Men blir ju inte lätt när jag klev upp så sent idag. Suck.

 

Hej hej bloggen ;)

Kategori: Allmänt

Hej! Och jag vet - kass uppdatering!!
Men inget av intresse att skriva direkt .... inget förändras (NÄHE?!)
Dagarna har bestått av antingen ickeätande (celciusklunkande!) eller hetsätande och kräkande och laxermedel. Tjuhuu livet leker.
Rätt mycket skola. 
Rutinläkarbesök i torsdags samt fika med vän.
I fredags var jag på fest = innebär att jag drack alkohol. På istortsett tom mage. Förutom några naturgodisbitar på kvällen innan jag började dricka (tänkte att det säkert var smart att få upp någonform av energi/blodsockernivå innan alkoholintag....) Och det gick bra så. Hatar dock människor som ska be om telefonnummer... varför är det legitimt att be om folks nummer när man är ute? Va? Man kan väll bara prata med folk, ha trevligt, och lämna det där. Hmm. Eller är det bara jag som är trist? Men nej.. jag gillar inte det.
 
Förövrigt längtar jag tills jag kan hämta ut nya sömntabletter, då jag tömde asken på 30tabletter på 1vecka. Grymt. Får inte hämta ut på 1månad..... s k i t ! 
Obs! Det är alltså så kallade insomningstabletter, imovane/stilnoct/Zopiklon... så inte några jätte starka tabletter. Men är ju dumt ändå. Dem slutar ju ha effekt om man använder dem på det sättet.
 
Plus att man kan göra lite skumma saker om man tar lite för många, och inte verkligen ser till att gå och lägga sig och somna!! Så inte att rekommendera direkt.
Jag har hittils haft sms-konversationer/facebook-konversationer jag inte minns. Jag har shoppat på nätet och sedan inte kommit ihåg detta förrän jag fått minnet åter då jag sett orderbekräftelser på mailen dagen efter. Jag har färgat håret (totalt misslyckat, och fått akutbesöka frissan!). Jag har klippt av mina jeans, vilket jag ju skrev om i förra inlägget... Och ja, gjort diverse harmlösa listor och texter som man inte har något som helst minne av dagen efter.
(Och för något år sedan då jag var tillsammans med en kille... hade jag sex med honom, och dagen efter hade jag inget minne av detta och trodde jag drömt det. Han vart inte glad!^^)
 
Kläder under fredagskvällen. Naturligtvis åt jag ju knappt nämnvärt under torsdagen och fredagen innan.... för att inte känna mig som en total flodhäst i kläderna ;D  (Inte alls avundsjuk på alla dem som kan äta en normal fredagsmiddag innan och ändå ha en bra kväll... inte alls avundsjuk....)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Onsdag

Kategori: Allmänt

Men tjena lixom... gick tydligen upp igår under påverkan av diverse tabletter och fick för mig att klippa bort en bit längst ner på ett par jeans jag har ?! Ehh nödvändigt?! Tok ojämt avklippt och allt. Visserligen var dem för långa, men har lixom ingen symaskin så jag kan sy upp dem snyggt nu ^^
Fick en liten chock idag när jag kom hem från terapeutbesök och fick syn på min papperskorg där jag slängt jeansbitarna... haha inget minne -.-
 
Idag har jag alltså varit hos terapeuten. Stepwise-dags. Satt i 2h och 20minuter men hann bara igenom den del där man blir intervjuad. Bestämde att jag skulle fortsätta med självskattnignsdelen nästa vecka då jag kände att jag inte skulle kunna koncentrera mig något längre i alla fall..... Alldeles för lång stund för min koncentration.
 
Sen har jag hetsätit. 3 vändor. Tunnbröd, lätta, ost, isbergssallad, glass, godis, choklad, fil och crunchy. Suck. Ska hoppa in i duschen och göra kväll nu.
 
FET
 

Skola - citodon och imovane

Kategori: Allmänt

Varit i skolan. Skönt att komma igång med lite rutin igen. Kom hem. Halva jag ville hetsäta, halva jag ville/orkade inte. Ville vräka godis men tanken på att behöva spy och ha mig lockade inte.... inte heller att ge mig ut i ösregnet igen bara för att gå och handla. Sket i det. Tog ett gäng citodon istället för att få till någon form av lugn och seghet. Legat och glott på tv.
När den känslan gått ut har jag nu just  tagit 3sömntabletter för att fortsätta få lugn/seghet. Suck pust.
Sjuksköterskestudent med respekt för läkemedel? Nja kanske inte.
Men vill bara få lite lugn i mig. Lite lite flykt från vissa tankar, viss stress inombords.
Och känslan jag har nu är lite som om jag vora lite små onykter. Den är rätt behaglig.
 
Kanske toppar med någon tablett till snart så jag verklgen får somna. Men nu vill jag bara ha denna behagliga lite svävande känslan ett tag!
 

HEJ! .... hemma igen!

Kategori: Allmänt

Hallåå mina bloggvänner!
Förlåt för ingen uppdatering på 1vecka. Trodde jag skrivit att jag skulle åka "hem"...
Så är därför jag varit helt frånvarande. Har nu precis kommit hem till min egna lägenhet för en knapp timma sedan. Efter 1 vecka med familjen. Varit mysigt stundtals men mestadels har jag tyvärr mått skit.... Tisdag och onsdag var rätt bra. Kan höra ihop med att jag dem dagarna sov hemma hos min syster? Då var det en liten familjemedlems födelsedag som firades och under onsdagen träffade jag en vän en stund för fika.
Men under onsdagskvällen åkte jag hem till mamma och pappa. Redan innan jag åkte (när jag bestämt att jag skulle åka) började hetsätning. Flera mackor och ett gäng kakor innan jag drog. Köpte godis och choklad påvägen mot tåget och åt åt åt åt på tåg och buss. Väl hemma hos mamma och pappa var det mer eller mindre raka vägen och spy, Och sedan några omgångar till på natten på bröd/yoghurt/kakdeg.
Torsdagen var okej. Tvingade mig själv att orka umgås lite. Men sedan .... hela fredag och lördag låg jag mestadels i sängen och bara mådde dåligt. Psykiskt alltså. (Och tagit alldes för mycket imovane egentligen. Bara velat få somna om kvällarna. Dumt. Då dem kommer ta slut bra mycket längre tid innan jag har rätt att hämta ut nya. Tagit typ 16st utsptritt på 4kvällar). Under lördagen gick jag då och då ner till familj... men orkade bara prata/umgås i korta stunder innan orken tog slut och jag återgick till sängen och datorn. Och även torsdag, fredag, lördag hetsåt och spydde jag 1-2ggr på kvällar/nätter.
Igår hetsåt jag i alla fall inte. Och inte idag heller. Idag har jag varit förbi min syster en sväng innan det var dags att fara hemåt igen
Har även varit (och är) sjukt svullen hela veckan. Vet inte varför. Vilket bidragit massor till att jag mått piss och inte velat träffa vänner eller göra något. Bara gått runt hemma och mått dåligt. Benen har värkt och magen har sett ut sådär som den gjorde förut när jag försökte äta och inte spy... men det har jag ju inte gjort denna vecka, har ju varit inte äta vs hetsa och spy, så vette fan vad det är.
 
Snodde med mig 2kartor med citodon hemifrån.... vilket mina föräldrar råkade upptäcka. Och undrade varför och vad jag skulle ha starka värktabletter till?! För en sekund funderade min hjärna på vad jag skulle svara och för ett ögonblick tänkte jag nästan blåneka. Men hade varit rätt lönlöst. Svarade att man blir trött på dem och jag bara vill få sova... vilket dom inte dirket gillade. Men till min stora förvåning togs det inte upp igen och dem tog inte ens ifrån mig kartorna?! EHH?! Well well ^^ Hem kom jag med mina citodon muahhahaha.