incarcerated

Anorexi/Bulimi/Psykisksjukdom

Vad sjutton har jag satt för lösenord på min blogg??

Kategori: Allmänt

Hej!
Nu skom har inomst till min blogg, skulle någon kunna var villig att meddela mig det :D
För det jag trodde var mitt lösenord verkar inte vara det....för jag kan inte själv komma åt min blogg!! Mycket frustrerarnde
 
Kram

Måndag 30 mars - long time no se

Kategori: Allmänt

Hej gott fok!
Som vanligt - jag lever.
Men bra är det inte. Jag karvar mig fram för att orka med skola. Mycket med projektabrete o måste ädröfr vara mycket o skolan om veckoerna... hela dagen. Typ från 9/10 till kanske 18-19. Slitigt.
Håla fasaden uppe.
På sidan av är det ett helvet. Det är hetäsnting och spyende till förbännelse. Vedervärdiga tänkar och äckel om min krppp. SKäms. Hatar. Orkar inte. Vill gömma mig.
Fritid? Socialt liv? Vad är det?
"Han" år åsidostt för jag orkar inte med. Orrkar inte med masken, okar inte med att vias mid, visa den den jag inte är och allea minst den ja inte är .
Hopplöshet. Gett upp. Aningens mer och mer självdestruktivt blir min vardag även om jag inte riktigt ser det så själv .´Jag ser de lite mrt som en coping-strategi. Vad gör då en dag...två....tre....osv. Kanske är det inte vad som kallas helt lagligt alla gånger. Men oddsen för att det skulle komma att beröra mig är så minimal att det inte rör mig i ryggen.
 
Det lilla lyckoruset då man väntar. Och här posten komma!
Nu sitter jag här med ett glas moserande och något litet därtill! Väntar på bedövning. Men dedövningen är inte tillräcklig. Vad gör jag nu? Mer. Mer. Mer. Mer. Somnar väll i slutändan. Annat? Drar ett glas vin till är nog enklast.
 
Moralen? Så länge bara jag vet. Så vad spelar det för roll.
Måste bara klara av att leva. Vet inte om jag gör det. Det är då värt pengarna. Som kanske kanske kan ge mig någon slags dövning..
Min ork är som slut. Min förhoppning är borta. För länge sedan. Vad jag vill ha och söker är dövande. Försvinnande. Nollställdhet. Att bara inte få vara. Men gränsen är hårfin. Det är lätt att bara falla i sömn.
 
Mer om mer tänker jag på min systesbröllop.. om en dryg månad. Kan jag inte få slippa sedan? När jag varit där. Närvarat. Lett. Givit fina minnen. Kan jag inte bara få tillåtelsen att inte orka mer sedan?
 
Jaja. Nu kallar det ett glas bubbel till och kanske något mer.
 
Ps. Behöver ingen moralpredikan om någon tänkt sig för något såndat :P Jag menar hur bra är bulimin ? Hade jag brytt mig om min hälsa överhuvudtaget, hade jag gjort något för länge sedan. Jag bryr mig inte om min egen hälsa precis.
 
Dock det skämmiga är väll att jag faktiskt utbildar mig till sjuksköterksa. Får ju se till att ha skärpt mig om 1 år då jag är klar....Och att min strävan hela tiden varit att arbeta inom psykiatrisk vård., helt sluten/boende. Men att då hålla på som jag gör.. om än inte dagligen... om än bara ibland.. går kanske inte helt hand i hand. Vet dessutom inte om det görs stickprov på sådanna ställen heller. Hejsanhoppsan här gjordes ju faktiskt något utslag...
 
Har försatt mig i det här själv. Men vad gör man? Inget hjälper. Inget dövar nog.
Lite av en borttappat människa.
 
Och ni som är helt emot att skaffa diverse "preparat" utanför läkarensmottagning, full förståelse om ni dömmer mig och tycker jag är en jälva blå idiot! Och för all del, skriv det, det sårar mig inte. Jag har valt att prioritera. Till en början var det bara att dryga ut stilnocten som inte räckte till eftersom jag tog betydligt mer. Sedan började jag även köpt annat. Dessutom "Back in the days" i 19-20års åldern då jag bodde hemma fortfarane, fast det var diverse bantningsrelaterade preparat som inte heller är ok eller finns på försäljning så att säga... så ja har la tappat liiite den där skammen för sådant i alla fall. Vet inte om de flesta har det eller ej dock, inget man pratar så mycket om hehe. Mig berör det inte i alla fall (sålänge det är jag som sysslar med det, mitt ansvar, mitt liv osv).
 
Puss och kram till er alla!
 
Ps. gick in idag och redigerade lite... felstavningar och sånt haha. Hmm. Hade typ glömt bort att jag ens skrivit detta!
 

Lördag

Kategori: Allmänt

Gårdagens intag: 1 apelsin. 1.5dl pauluns smoothie. 1glas vitt vin.
Dagens intag. 3dl froosh smoothie färdig.
 
Vart nere på stan. Bolaget. Apoteket och hämtat medicin. Biblioteket. Handlat på ica kupong + hemköpskupong (tuggummin, grapefrukt och kiwi. Haha fattighets inhandling på kuponger nu alltså....) Försökt plugga. Men inre stress, skakande händer och huvud som spinner = så jävla svårt.
Såå .. tog en liten pill av vad jag fixat hem på inte så hederligt vis. Men det har nu gjort att den värsta inre stressen och skakande händer slutat. Såå "rätt eller fel" då jag inte har det på recept skiter jag big time i!
 
Ikväll kommer han hit.
Vill typ dra ett glas vin. Rädd för att inte klara beröring. Rädd för frågan om vi ska sova ihop. Vet inte om jag vill det. Vet inte om jag klarar det idag... Nu. Så jävla ostabil som jag varit (är).
 
 
 
 
 
 

Fredag. Och han.

Kategori: Allmänt

Orkade mig ut och gjorde något ikväll. Var halvt livrädd hela dagen för att "råka" balla ur, springa till affären och sedan hetsäta. Hade inte kunnat sova på hela natten... bara vridit och vänt. Men imorse sen tillslut sov jag lite av och till. Steg inte ur sängen förrän 14. Vågade inte. Var för rädd för att gå ur sängen för tidigt, för jag var rädd att jag då skulle ha en lång dag framför mig med möjlighet att förstöra ... satte igång och städa. Diska, dammsuga, plocka, torka golv. Sen dusch. Fixa mig.

Träffade honom. Var länge sen. Varför är han ens så tålmådig? Förstår inte. Och han är så himla fin... Har jag en dag då jag mår hyffsat okej så blir jag ju helt varm bara av att kolla in i hans ögon eller hålla en hand på honom. Men sen kommer alla dem där andra dagarna. När jag försvinner och allt försvinner. Eller när minsta vidrörning snarare skapar ångest. Orkar inte. Varför kan jag inte bara vara normal? Men just här och nu ska jag försöka känna lite lite glädje av en kväll som gett mig något gått. För kanske vaknar jag upp imorgon till en rakt av svart dag igen.

Hej hopp.

Kategori: Allmänt

Jag krossar snart varenda spegel jag har i lägenheten. Blir så jävla äcklad av mig själv.
VARFÖR kan jag inte sluta hetsäta?!
Nu har jag åtminstonde snart fastat 2 dagar. Och dagen innan det ätit en tonfiskburk och 1 apelsin+1 grapefrukt (frukten dock ej medvetet utan mitt i natten under påverkan...upptäckte skalen i diskhon på morgonen efter och fick då ett vagt minne av att jag stått och moffat i mig dessa!) Men vad hjälper det mot att jag innan dess hetsat och spytt som en gris typ 24/7 lördag-tisdag?
 
Jag är feeet.
Ångest. Ångest. Ångest.
 
Har 950kr kvar på kontot. Det är den 5e jävla mars. cirkus 20dagar kvar då tills jag får mer pengar. Grattis Sofie, Bra jobbat! Väl spenderade pengar. Mhm.
Sväljer en stilnoct nu. Till och börja med. Får bli en till sedan senare om jag ska kunna somna på det. Nej bara skit på det här.

Men än är inte "the botten nådd" (?)

Kategori: Allmänt

Jag är ett sånt gott föredomme för min blivande proffession känner jag! :) *sarkasm*
Beställer inte alls lite narkotikaklassade piller ibland på nätet... nej nej. Men inte så jag tar det dagligen! Så att... ärs.
Förra veckan vart jag scammad på 850kr -.- Sånt man får räkna med. Crap. Eller också är jag totalt jävla immun mot just dem substanserna, vad vet jag? Då den shoppen bara är välomtalad...eller selektiv scam kanske. Skit samma inget att göra åt än att svära lite. Depsperat som jag är har jag nu gjort ny beställning på 1300kr på annat håll. Better luck this time. Fan att den jag vet var pålitlig försvann. Buhu.
Leva på studiebidrag som jag bränner i 180 och som defenetivt INTE kommer räcka till månadens slut? WHO the fuck cares. Jag behöver!!! Det är den 2/3 och jag har väll 1400kr kvar nu. VAD FAN håller jag på med?!
 
 
 
 

...

Kategori: Allmänt

Ännu en natt av hetsätning.
Kl 22.45 stegade jag in i affären som stänger 23 igårkväll. Suck.
Somnade frammåt 5.
Kom inte upp till första delen av skolan. Planen var andra delen. Men sen fick jag veta att det stod fel på schemat och det började 45min tidigare än vad som stod = jag skulle inte hinna.
Det vad var som krävdes för att få mig helt ur fas.
Och nu sitter jag är i soffan och hetsäter IGEN.
 
FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN.