incarcerated

Anorexi/Bulimi/Psykisksjukdom

Måndags mätnings (typ)

Kategori: Allmänt

Mått från 17mars - 31mars (2veckor)
Rumpa - 3cm
Höger lår längst upp som tjockast -2.5cm
Mitt på låret -2.5cm
Vaden - 1.8cm
Höger över arm -1cm
Höger under arm -0.5-0.8cm
Bröst - 2cm? (svårt att mäta tycker jag för minsta skillnad på ställning gör skillnad i mått)
Halsen (haha) - 0.5cm
 
Sånt här är motiverande! Viktskillnaden med såklart men ännu mer med riktig mätbar skilnad!
 
 

Bye byte mjölk, vassle- och caseinshakes (och acne?!)

Kategori: Allmänt

1. Tetralysal ska ju inte tas med mjölkprodukter och kalcium så..
2. Mjölkprodukter/mjölkprotein är rätt känt för att kunna orsaka och förvärra acne
3. Proteinshakes.... Vassleprotein lika så... även caseinprotein men vasslen ska vara värst.
 
Så försökt komma på godtagbara proteinkällor utan mjölk. Älskar ju keso, kvarg om jag ska lyckas äta vanligt och proteinrikt... buhu.  Och utan dem kära proteinshakesen som annars varit mina säkra källor när jag försökt vara "nyttig och duktigt"
Men när började jag egentligen med dem för första gången? Och när kom acnen? Hmmm....? Rätt säker på att proteinpulvret kom in i bilden innan acnen. Men sen vet jag inte om det finns ett samband med att när acnen varit som värst i perioder om det också kan höra ihop med hög konsumtion av shakes osv. 
 
Tofu naturell - 145kcal/100g 16.5g protein
One egg shake 30g - 100kcal 22g protein (ej testat men kanske ska köpa hem)
Linser/bönor/kikärtor kokta - 100-120kcal/100g 7-9g protein (inte jätte mycket men lite här och där så!)
quinoa - 360kcal/100g 11g protein
Naturell osötat sojadryck - 40kcal/dl 3.7g protein
Kokt torsk 90kcal/100g 22g protein
Lax
Tonfisk
 
Säg tex en dag då där man drar i sig:
 
2 shakes 44g protein
2dl sojadryck 7g protein
100g bönor 8g protein
100g quinoa 11g protein
150g kokt torsk 33g protein
= 103g protein.
Inte så jäkla svårt! Måste bara omplanera .... men kändes så mycket lättare med keso och kvarg.
 
Edid: Och ja... inte så att jag kan äta så som jag skrev ovan nu då, men nu bara tänkte jag rent generellt och utifrån - someday - hahaha ;P
 
 

Update helgdejt - idag tis. (lång text!)

Kategori: Allmänt

Hej!
Ett tag sen jag skrev nu..
 
Kom iväg på dejten i helgen. Långdejt i och med annanstad. Så totalt typ 9h... först följde jag med på födelsedagsfika. Fyra personer jag aldrig träffat. Som jag snart märkte var 2 par. Så 2 par. Och vi två. Eh.. ja...
Det här med fikat kom upp dagen innan. Dog lite i och med att jag känner att middag är jobbigt nog. Men vad ska man säga? "Aldrig i livet. Jag är socialt handikappad och vill inte vara med på sånt!!!" Nja. Men det gick ok. Svart kaffe och en liten tårtbit. Åtminstonde färska bär på ^^ Och tackade nej till övriga kakor osv... det är ju inte direkt anmärkningsvärt. Men det är svårt sådär. Dels kändes det som jag satt på en pinne.
1. Kände inte folk
2. Dålig självkänsla och kände mig ful. Dem andra 2 tjejerna var definitivt snyggare än jag.
3. Svårt att äta tårtjävel. Onödigt, vill inte äta sånt när jag får i mig tillräckligt vid hets. Och jag vet knappt hur man äter. Hålla i teskeden. Hur snabbt? Hur tuggar man normalt? Känner mig så malplacerad. Och i slutändan blir det alltid så att jag äter mycket långsammare än alla andra..... det har blivit så onaturligt. Jag vräker, moffar och kräks. Sitter inte och äter sådär. Suck. Aja tror inte det sågs utanpå att jag kände mig sjukt obekväm.
 
Men i det hela så var det trevligt ändå! Var lite stolt efteråt att jag lyckats bete mig normalt vid en fika ;) .. Men satt ju där och undrade vad tusan det var för kaloriinnehåll i den. (Och suktade efter snickerskakorna som stod på bordet. Aldrig testat sånna).
Lite senare åkte vi två in till "city" för middagen. Till en början höll jag på få spader. Frågor som "Är du hungrig?" "Vad är du sugen på?" "Vart vill du gå?" "Vad tycker du om?" - får mig helt ur balans. Jag fryser. Vet inte vad jag ska svara. Att vara hungrig blir för mig något fult. (Fast jag vet att det inte är det, och inte tycker det om andra). Men jag känner mig som ... äcklig då. Jag ska inte vara hungrig/sugen någonsin typ. Logik? Nej.
Dem restauranmenyer vi först kom till fick mig att bara vilja försvinna och inte befinna mig där överhuvudtaget. Inget som skulle vara gångbart på världshistorien att jag skulle kunna äta och bete mig. "Pork" "Gräddsås" "Spädgris" "Musslor" "Pastapastapasta" "ost" - kill me!
Men vi hamnade sedan på ett ställe där jag tog en Italiensk sallad tror jag den hette. En tallrik full av grönsaker! Och några enorma oststavar (lät bli), parmaskinka (lät bli), och pesto samlat på ett ställe. Så det var ju lätt att välja delarna jag ville ha och inte. Så det gick bra! Kvällen avslutades med vin och sedan lång resa hem.
 
Det var lyckat faktiskt.
Men förundras fortfarande vad han ser i min utsida ??! Visst att jag naturligtvis var rätt fixad nu. Men inte extremt och ses man från 14-22 så har nog sminket changserat lite dessutom ;P
 
Och var ÖVERLYCKLIG (okej lite att ta i, snarare lättad) dagen efter då jag klev upp på vågen! Förutom det jag rabblade upp här över så åt jag innan jag for på morgonen till frukost: En keso mellanmål + 100g mango (hade typ inte ätit alls dagen innan och sprungit på kvällen.. förberedde mig inför dejtdagen haha. Så behövde energi för att alls orka åka iväg), och vågen visade exakt samma siffror som dagen innan iallafall. Det var en enorm lättnad.
 
Sen att jag hetsåt och spydde 3 gånger under söndagen är en annan femma :D Suck.
 


MAT MÅNDAG: 2morötter, 2tomater, 225g färska blåbär = 250kcal (52g kolhydrater)
 
IDAG TISDAG:
Tog stilnoct igår för att sova tidigt. Kände mig seg och trött och rätt rastlös.. och ångest över frukt/grönsakintaget. Kändes mycket. Är kolhydratsintaget mest som gör det. Hetsåt ju för fan helahalva söndagen... kändes inte som jag behövde kolhydrater riktigt?! Somnade kring 21 och vaknade igen 02. Och kunde inte somna om igen. Gav upp vid 4 - halv 5.. tog mig ut på en riktigt tidig morgon 30minuters jogg/springtur. Skönt. Men AJ mina fucking hälsenor.
 
Om ett tag är det dags för skola...
 
 

Onsdag

Kategori: Allmänt

Igårkväll blev det både promenad och sen gymmet.
 
Idag har jag kört på fasta. (Kompensera Kompensera).
Skola. Gått på stan. Hämtat ett paket med grymma nike sneakars. Varit ute och gått/joggat. Nu har jag kört en toning i håret. Hemsk utväxt .. som jag försökte fixa förra veckan, men visade sig vara en för ljus toning då så vart bara värre ^^ Jag har naturligt typ sandré/råttfärgat/rågblond, kalla det vad man vill.. och det ser ju rätt ljust ut mot brun toning när det växer ut. Samt grådassigt för den delen. Och efter förra veckans toning vart det istället mer gulaktikt... inte min mening men nu är det nog ordnat och brunt!
 
I helgen ska jag iväg på date (vänskapsdate eller annan form av date? Eh jag vet faktiskt inte XD Kan tolkas som båda och inte så jag frågar. "Vad menar du för typ av date?". Och jag tror jag godtar båda.). Även om jag tror det blir trevligt, och nyttigt för mig eller vad man ska säga - så är jag nervös som fan inför det. Inte så mycket för att träffa personen i fråga, utan för att det antagligen lär innefatta en lunch/middag. Då det pratades om något mysigt ställe. H j ä l p . 1. Vad ska jag välja. 2. Hur ska jag inte dö av ångest. 3. Hur ska jag se normal ut och inte lysa av panik och snurra på mig och se obekväm ut och bli paralyserad och inte kunna prata och aa.... 4. Hur kommer min mage reagera ett litet tag efteråt? Låta? Fuck också. 5. Om det inte är enbart som att träffas som vänner och ha trevligt ... så cirkulerar en stor fråga i min skalle: Hur i HEL***E kan man finna mig som material för det? Kolla på mig? Ingen kropp att hurra för. Verkligen inget ansikte att hurra för. Inga vackra fransar, inga i ögonfallande kindben eller något svallande hår och inte heller någon sammetslen hud. Nä istället är paketet man får: Svullet ansikte, knottrig hud, småhängande ögonlock, tunt och kort hår... Bra självbild man har :)
 
Aja nu ska jag duscha och skölja ur inpackningen jag sitter med här. Godnatt.
 
 
 

Tisdag. Vikt. Hud. Hets.

Kategori: Allmänt

Var totalt speedad igår. För det första fick jag inte en enda sekunds sömn på natten mellan sön/mån. Vred och vände, läste lite, släckte lampan, steg upp en stund, vred vände.. ja. Den där inre stressigheten, att vara trött men ändå så fullt vaken och rastlös i varenda del av kroppen. Vid 5.30 hade jag gett upp så tog en tidig morgnonpromenad på 1.5h. Sen hem och duscha och dags för skola och föreläsning. Koncentrationen infann verkligen inte. Dagen fortsatte i samma "duracellkanin"-anda. (Bästa sättet att beskriva^^ Tack den som kom på duracellkaninsreklamen haha!)
 
Städade lägenheten non-stop utan paus i 7h. Hann med att skrubba vägg med disksvamp (haha), möblera om, göra en liten fotovägg, och gå iväg med sopor. Sen satt jag vid datorn resten av kvällen.
Fick för mig ett tag att det skulle vara en bra idé att skaffa lite fiskar! Dem är fina och stillsamma... men den idén avblåstes när jag insåg att man ska ha en akvariepump (behöver inget störmoment extra på nätterna) och att det skulle vara lite opraktiskt att ta med fiskar över sommarn om jag blir i sthlm då. Haha vilka strålande idéer man får ibland (?)
Och när det var dags för att försöka sova var jag lika rastlös och "pirrig" i kroppen som tidigare. Den ena tanken avlöste den andra. Suck. Men efter 2 någongång lyckades jag somna i alla fall! :)
 
Idag.. klev upp på vågen på morgonen. 1.8kg mindre än för 1dygn sedan. Total vätskefylld pga hetsätningarna/spyende innan, som fått en chans att leta sin väg ut ur kroppen under spyfria lör-mån. 
Trodde jag hade läkarbesök (återbesök för hud) men uppäckte på bussen att det var visst en telefontid. Vad fan! Kanske borde lära mig att faktiskt läsa pappren ibland? Så klev av. Gick till apoteket. Hade min telefonläkartid. Ska fortsätta med antibiotikan och krämer och se vad som sker framöver. Inte hänt så mycket på dessa 2månader hittills men det tar ju tid med sånt här. Tyvärr.
 
Sen försökte jag att jag skulle äta något - bra och som folk - då jag de senaste 3 dagarna knappt ätit alls och kände att energin var nere i botten nu. Köpte med från salladsbaren. Oliver, brocollie, avokado, melon, 2mini mozarella, kräftstjärtar (som jag sedan kastade för dem smaka skit^^), sallad och lite osttärningar. Plus att jag även köpte hem minikeso, morötter, en påse 60g nötter, färska hallon och blåbär. Väl hemma gick det såklart åt helvete :) Efter sallad gick jag lös på både keson, nötterna och bären. Fuck. Det var tänkt att ha senare. Inte allt där och då, och inte allt idag. Såååå... då sprang jag ner och köpte mer för att hetsäta när jag ändå var igång.
Wienerbröd, kex, godis, naturgodis/Nötter, yoghurt, ost.
Nu: 2 omgångar och spyende senare. Värt? N e j ! 
 
Men jag gick ju lör-mån utan att hetsäta och spy i alla fall ! Under dem tre dagarna blev väll kaloriintaget ca 850kcal totalt under alla dagar tillsammans.
 
Ska slänga det som finns kvar och släpa mig iväg mot gym.. Sen plugga. Sen sova.
 
Ps. har satt en hemsk bild på mig själv som bakgrundsbild på datorn. För att motivera mig själv att inte vräka varje dag åminstonde.. haha.
 
 

Topimax

Kategori: Allmänt

Någon som råkar kika in här och testat medicinen Topimax (topiramat)? I så fall skulle jag gärna höra något om erfarenheter av den. Oavsett anledning till att ni fått den ordinerad så kan det ju vara intressant.. biverkningar och så blir ju detsamma.

Söndag

Kategori: Allmänt

Början av mars har varit k a t a s t r o f milt beskrivet. Lördag 1/3-fredag 14/3 har jag bara haft 2 dagar då jag inte hetsätit och spytt. Resterande dagar har innehållt hetsätande och kräkande oftasst 3ggr per dag. Förstår ni hur mitt ansikte just nu ser ut? Inte vackert. Svullnad kring ögonen (ögonlock som falukorvar). Och området framför öronen och kring käkarna har fått en snygg bredd... jag ser helt deformerad ut. Fan också vad trött jag blir på mig själv! Ja och hela kroppen är ju helt svullen den med. Vätskefylld så det heter duga. Får märken över hela kroppen av lakanen tex. Och sen har vi det extra fettet som numer beklär min kropp efter 2veckors total matkatastrof. Ingen aning om hur mycket fett det rör sig om, och jag vill nog inte heller veta. Vågen vågar jag absolut inte dra fram. Särskilt inte innan jag i alla fall lyckats återställa kroppen lite, och bli av med lite av vätskan som skvalpar omrking i ben och övriga delar. Gud. Måste "get a fucking grip" ! Krälar verkligen på marken. Och våren är mer eller mindre här. Sommarn kommer med storm steg. Snart shorts och bikini-säsong. Redo? Nej verkligen inte.
 
Jag är så sjukt patetisk. Enda gångerna jag lämnat lägenheten under dessa två veckor (och ja, egentligen på flera månader om jag tänker efter) är vid obligatorisk skola eller för att handla hetsvaror. Annars har jag rört mig mellan säng och dator, kök och toalett. För i H*****E! Och innan dessa två veckor kunde jag lägga till några träningstillfällen också. Men gymmet har jag inte besökt på nästan 2 veckor nu. Vart tog den tiden vägen?! Jo, åt hetsätning. Ångest grande. Tiden bara flyger förbi. Dagarna ser lika dana ut. Varenda timme ägnad åt att äta och spy. Visst, lite av poängen då att få tiden att gå, att inte tänka, att bara försvinna in i mig själv - men samtidigt är det vad som skapar mest ångest. Andra människor gör något av sina liv, gör något meningsfullt, träffar andra människor etc. Jag ... jag bara förgör mig själv. Äter. Spyr. Blir fet.
 
Fy fan.

Onsdag

Kategori: Allmänt

Okeej...i desperation över att inte kunna sova igår och i behov av sömn pga tenta hela dagen (bokstavligen - vi har en form av trestegs tenta då och då i skolan), så kom jag upp i alldeles alldeles för hög dos av stilnoct igår. Inte helt medvetet. Började som 20mg och sen blev det mer och mer innan jag somnde. Inser som inte i nuet att jag redan är påverkad... och så tappar jag då omdömmet och tar mer och mer.
Resulterade i att jag försov mig. Tack och lov kastade jag mig iväg och han precis precis till tentan imorse. Osminkad och med hår i snabb knut. Osminkad med en prickig och blek hud = ej smickrande. Men tenta viktigtare. Ful eller ej.
Har räknat ut att jag kom upp i 60-80mg stilnoct igår... eh ups?! Inte riktigt minne av att jag tagit så jävla många. Varför i hela världen gjorde jag det? Minns att jag kommit upp i 30.5mg i desperation över att jag vart så stressad på att jag inte somnade, men vad tusan hände sedan? Tur att jag i alla fall kom upp 20 över 8.
Ska inte hända igen. Det var fanimej en 2veckors ranson enligt mitt recept. Varför så jäkla omdömmeslös?!
Kanske bör ta en funderare på om jag verkligen bör ha sömntabletter.. kan inte riktigt hantera det uppenbarligen. Inte för att det direkt utgör någon fara i sig, men minnesluckorna och vad man kan ta sig för där i dimman om natten är inte helt kul alla gånger. Men - det är ju dock förbannat skönt att försvinna bort (när man gör det, och inte förblir vaken och frustrerad över vakenhetn. Hmmm).
 
Svullen som satan idag. Onda ben. Mängder av koffein. Tenta från 9 till eftermiddag. Enskild + grupptenta del. Imorgon river del 3 av och sedan är det lugnt med tentor på ett tag. Ska bli skönt.
 
Trots svullnad, trots massor av hetsätande och kräkande på senaste - hade jag helst av allt hetsätit och haft mig även nu (Helst av allt? Är jag dum i huvudet på riktigt?). Men det blir inget av det. Klockan är mycket. Jag har mer tenta imorgon. Jag mår redan illa. Och jag ska till läkaren imorgon. På ätstörningsenheten. Bara uppföljning av psykmedicinen osv. Ser inte fram emot. Men blir skönt då det är överstökat så jag slipper hålla på med bokning och ombokning av tid på ett tag (vilket skett flera gånger inför denna tid. Till mitt försvar faktiskt för at et krockat med skola varje jäkla gång, och jag inte fått prata med henne personligen utan en tid har bara skickats ut via brev automatiskt.)
 
Ringde och pratade med syster ett tag ikväll. Det var i alla fall uppiggande :)

Typ krälar på den där bottnen

Kategori: Allmänt

Svag. (Som i kan ej stå emot eller "rycka upp" mig själv). Omotiverad.
 
Allt jag tänker på är att hetsäta hetsäta hetsäta. Försökte härda ut idag med tanke på att ja borde plugga och att jag måste vara i skolan hela dagen imorgon med dels tenta enskild del och därefter gruppdel. (Med personer jag aldrig träffat, eller okej har väll stött på dem i klassen, men aldrig pratat med menar jag).
Men nej. Visst fan blev det hetsätning. Storma iväg mot ica runt kl 18.
Mölat i mig makaroner med veg.bolognese och ketchup, godis (vanligt plus naturgodis), vaniljhjärtan, choklad, skivad ost, kakor/kex, billig cola Zero.
Tills sprängningsläge och huvudet snurrar och känslan är att man helst av allt skulle vilja upphöra från jordens yta där och då. Underbara liv. Underbar människa jag är. Verkligen. Topp noch minst sagt. Kap. Oja!
 
Och har på 1.5v tömt halva asken sömntabletter. Och då har jag inte tagit varje dag. En ask tänk att räcka typ 2.5 månad... jo visst. (Snålt enligt mig). Men kommit fram till att jag hellre överdoserar och verkligen försvinner bort och somnar ordentligt, och att dem då dessvärre tar slut snabbt - än att småfjutta som det är tänkt och jag knappt vinner ngt på dem ändå.
Men sen talar jag absolut inte om detta för läkaren. Inte heller på ätstörningsenheten (de få gånger jag orkar mig dit). Då är det ju bara till o tacka ajö till att få det utskrivet. Så dum är jag inte:P Så låtsas att dem räcker längre än dem gör... och säger inget om att jag felanvänder. "Jag tar dem ju max 3gånger i veckan. Någon enstaka gång kanske det blir 4dagar..." Vill ju ha receptet kvar.
 

Tisdag

Kategori: Allmänt

Stor tenta imorgon. Jag har inte öppnat böckerna för att plugga överhuvudtaget ännu.... Smart tjej!!!!
Tänker lite förstrött att "ärs man ska ju kunna det vid det här laget" - men nog fan bör jag läsa på! Men orken infinner inte. Inte ens stressad över att jag inte pluggat heller. Orkar ej bry mig. Men imorgon, när jag sitter där med tentan framför mig, har jag en känsla av att jag kommer ångra mig. Big time.

Vill inte behöva vara vaken.

Kategori: Allmänt

Kass dag igår. Sov till närmre 18 idag på en stor dos theralen. Och denna dag känns ju totalt värdelös. Så har nu tryckt i mig en fin kombo med sömnisar, citodon och mera theralen! Snurrar lite nu. En allmänt behagligkänsla! Sådär lite lätt berusad. Men får nog dra några fler stilnoct snart om jag ska få mig själv att somna tror jag. För vill bara spola denna dag helt. Kan inte komma upp vid 18 och få det till att hända något effektivt... så imorgon nu tack.
(Den som ändå hade ett helt apotek hemma... <3 Skämtåsido. Lite halvt i alla fall)
 
 

.

Kategori: Allmänt

Skola.Hets.Spy.Hat.
Jag vill inte mer.

Vill sovaaaa

Kategori: Allmänt

Tog stilnoct för över 1.5h sen. Ihopp om att få somna. Men nu ligger jag här i sängen och ännu inte känt ett piss. GAH varför funkar nästan aldrig mediciner på mig för :/?!

kvävningsrisk...

Kategori: Allmänt

Tips från mig:
Hetsät INTE jordnötssmör. Herre fucking jävlar vad hemskt det var att spy upp!!
Hetsåt en burk á 350g jordnötssmör, en keso blåbär/hasselnöt/tranbär, lite kvarg med hallon samt typ 3hg lösviktsgodis. Höll på kvävas när detta skulle upp. Jordnötssmöret blev till stora hårda klumpar/korvar (mumma!) som nästintill var för stora för att passera uppför strupen. Gudars. Men upp skulle det ju. Vem ger upp lixom? Låta dem kalorierna stanna? Skulle inte tro det. Halvkvävning för att lyckas få skiten att röra sig uppåt. Död efteråt. Never again! (Säger jag nu men lär likförbannat hamna i en jordnötssmörcravingshets på nytt längre fram...)
 
Nu måste jag städa lägenheten. Fick samtal från hyreshus "fixarn" om att han ska komma någon dag och fixa några småsaker i lägenheten. Vet ej vad. Och då är det lite smått pinsamt att hela min diskho är belamrad av hetsdisk och att det ligger typ underkläder på golvet.... hmm ja.
 
Fast egentligen känner jag mig lite i behov av syregas efter den där spyomgången..........

 

hårångest! jävla äs.

Kategori: Allmänt

Att inte äta som man ska, vad gäller att få i sig vitaminer och protein i tillräcklig mängd, under lång tid... kommer alltid ikapp! Om inte på annat så på håret. I alla fall för mig. Det märks inte först. Man kan slarva i månader utan att ngt händer. Men sen kommer det. Har väll varit rätt kass med att få i mig hårvänligt under lång tid. Men extra kass sen i början på hösten. Senaste månaden har det kommit ikapp big time. (Igen). Håret rasar, är totalt livlöst, torrt, sprött och skört. Går av så det heter duga med. Massa kort hår i nacken, tinningar och uppe på huvet. Snyggt värre.. eller inte. Särskilt märkbart på en som jag: med skandinaviskt tunt och platt hår.
 
Får ju skylla mig själv. Men inte mindre jobbigt för det. Och är ju för sent att fixa nu. Det tar tid. Måste ju växa ut på nytt - och då med tillräcklig näring/vitaminer.. och där går jag ju bet. Är bara i perioder som ja lyckas tillföra nog. Och sen skiter det sig. Därför tar mitt stackars hår en jävla massa stryk. Tappar - återhämtar sig nästan - tappar och går av igen osv.
Hämtade sig ju rätt bra under 2012 och en bit in på 2013 då jag försökte bli frisk, äta bra mellan hets osv. Men sen har jag verlligen INTE varit snäll mot kropp eller hår sedan typ 1år tbx. Och ja.. tillslut når det ju läget när håret ger upp. S u c k. Funderar på skaffa extensions igen.. hade det mellan att jag var 17/18-21år typ.
 
Hårångest grande! Lätt att vara efterklok. Saknar förra sommarens hårkvalite nu:/

Söndas värdelöshet

Kategori: Allmänt

Trodde att jag skulle vakna piggare idag... men inte då. Inte förrän kl 12 vaknade jag och då med känslan av att någon drämt en stekpanna över huvudet på mig.
Huvudvärk. Trött. Allmänt obehaglig känsla i kroppen. Även svullen efter gårddagen.
What to do? Samla ihop sig och träna hade varit det ultimata..men jag fann inte orken för det. Nix. Fan för mig! Istället tog det inte lång tid inan jag lät mig dras ner i skiten igen. Hets. Göra allt värre.
 
Började med 2 qournfileér som blev 6. Sen på med en pastakastrull och tomatsoppa.
Under väntan rörde jag ihop vad som fanns hemma: lätta, socker, cocosmjöl, fiberhavregryn.... ja, någon form  av kakdeg. Sen när pastan blev klar intogs skål efter skål med pasta och tomatsoppa. Och så spy.
 
Trött som fan efteråt. Däckade och somnade från ca 16.30-21. Hann inte ens vara vaken i 5h innan dess med andra ord. Lycka till att somna inatt...Happy life. Vill nu bara få sova och lyckas ta mig i kragen imorgon!
 
Dessa instängda, kladdiga orgierna... leder inte till mycket gott .Kanske för en liten stund mitt i - men allt det ger runt omkring borde verkligen göra att man (jag) inser vilket vanvett det är att hålla på så här! Så varför gör det inte det?? Varför fortsätta dag ut och dag in? Pengarna för att handla sånt jag bara ska hetästa och spy upp, disken som sprids i halva lägenheten, tröttheten och orkeslösheten att sköta mig själv, min hygien, jag bara är... Andra ägnr sina helger åt roliga saker, åt vänner. Jag stänger in mig. Går mellan kök´, säng och badrum. En sväng till affären.
 
Den här helgen hade jag egentligen tänkt träna på lördagen och senare gå på bio på kvällen. Och tränat idag och gjort lite "ärenden" som jag redan borde ha gjort... men nej. Hela helgen har jag grottat in mig här. Skamligt.

Bulimi-lördag

Kategori: Allmänt

Hetsåt och spydde igår eftermiddag - kväll. 3omgångar
Började med skedande ur jordnötsmörsburken (kan ju ana hur det slutate mängdmässigt.....så där var det ju som sagt och gjort för att en hets skulle ta fart! Fortsatte med de 200g finncrisp med lätta som fanns.
 
Sen mot affären illakvickt; 3wienerbröd, 1veteknyte, 200g marabou, en stor påse lösviktsgodis (inkl mer choklad), 2liter b-glass, 2pack chokladfingerkex, 250gminikeso. Tugga tugga sväj. Och när det mesta godis/bullar var slut fick det improviseras lite. Avokado-keosröra är ett vinnande koncept. Även fler portioner fiberhavregrynsgröt med kanel...
 
Spy.
 
Totalt död efter det. Sängående svullen och med intag av stilnoct.

Bulimi syns. Om du vet vad du kollar efter.

Kategori: Allmänt

Kollar på en serie. Och lagt märke till att huvudrollen är väldigt smal och den speciella bulimi-ansiktsformen Bredden baktill ut mot öronen. Käklinjen. Och i detta avsnitt filmades hon ur sånna vinklar så man såg dem där svullna spottkörtlarna under käklinjen som blir hos bulimiker... har man de själv, ser man det direkt på andra! Och efter lite googlande, så jovisst har/hade denna skådespelare ätstörningar och bulimi.
 
För mina ögon är det hur tydligt som helst, dessa tecken i ansiktet som blir om man spyr frekvent. Man får väll vara glad att folk som inte är lika bekanta med bulimin och hur det yttrar sig - inte lägger märke till sådant här. För då hade alla människor i min omgivning sett på mig att jag är bulimiker.(Och även på alla andra människor som också är bulimiker). Vet man vad man ska titta efter är det inte svårt att missa. Så ja, tur att alla inte vet om detta!!