incarcerated

Anorexi/Bulimi/Psykisksjukdom

Ta dig i kragen människa

Kategori: Allmänt

Inne i en dålig spiral. Surprise Surprise?
Handlar. Hetsäter. Spyr. Sover.
Försöker sprida ut köpen lite mellan de två närmsta affärerna i alla fall.. och på olika kassörer... men det är mer supermarket ica/hemköp så jag blir säkert igenkänd. Tjejen som för jämnan kommer och köper godis, glass, choklad, frallor, kex, wienerbröd, läsk, mineralvatten och så lite färdigmat och "sallad" från salladsbuffén.... (och därimellan kommer hon istället och handlar nyttigheter som keso, tonfisk och bär. Ja och så lite Celcius på det). ZZZzzz!
 
Planen var egentligen att jag skulle åkt till hemstaden nu. Men nu kan jag inte komma ifrån detta ... och då mår jag för pissigt helt enkelt så vet inte när jag kommer iväg... orkar inte ta mig dit i detta skick men dagarna går och jag har bara 2veckor semester.
 
Så varför fortsätter jag då så här då? Jag vet inte. Någon del av mig tycker uppenbarligen att det är mer värt att vräka i sig choklad, felix matpajer och en massa godis och sedan hulka inne på toaletten... och glo på avsnitt efter avsnitt av serier på datorn, framför att åka till hemstaden, träffa familj, vänner, bete sig som folk. Logiken i det kan man ju ifrågasätta.

5 Agusti

Kategori: Allmänt

Hej! Inte skrivit på länge... Snart har jag jobbat mina veckor på sommarjobbet, och det innebär att 2veckor semeser väntar innan skolan drar igång igen.
 
Jag hade en period kring mitten av juni - mitten av juli som var ovanligt BRA! Jag hetsade och spydde knappt alls. Det var så jävla befirande att lyckas hålla mig ifrån det. Kände inte behovet. Kände mer lust på livet. Gymmet var skit kul. Kände hopp. Och efter att ha stått ut i många dagar på raken gick svullnad ned mer än det någonsin annars har gjort, och mitt ansike hade en helt annan form.
MEN tyvärr varade det inte. Pang brak ner i skiten igen med en jävla smäll. De senaste tre veckorna, från den 15e juli och fram mer eller mindre, har varit åt helvete. Hets och spyende hör till vanlighet igen. Och efter den där perioden av att känna på lite "frihet" från det - känns det förjävla hårt och oerhört jävla pissigt så jag vet inte vad. Hamsterhjulet är i rullning och jag får inte stop på det. Pengarna hade jag lika gärna kunnat bränna upp. Men jag lyckas inte stoppa mig själv. På väg från affären förbannar jag mig själv tyst (fast ändå högljutt) innuti huvudet "fan fan fan, helvete, äckel!"
 
Så jäkla frustrerande.