incarcerated

Anorexi/Bulimi/Psykisksjukdom

mr ågren

Kategori: Allmänt

Känner mig / är fet fet fet. Samtidigt har min röv försvunnit. Ångest över att befinna sig inom sitt eget skinn! 20mg stilnoct. När tänker ni verka??

flyttkaos

Kategori: Allmänt

Har flyttat. Haft en mindre tenta. Hetsåt och spydde inte på 5dagar. Mån-fre. (Dvs. Minimslt med ätande, tränat 3av de 5 dagarna + massor av btungt flyttbärande upp och ner för trappor från och till lägenheterna!) 
 
Vikt idag=bmi 19.1
Ca 1kgs viktnedgång från den vikt jag legat kring senaste veckorns. Wie! 
 
Meeen....dessvärre 2hetsomgångar igår e.m/kväll....och ska snart spy en omgång nu-.-
mini biceps...
 

Lördag... Söndag?

Kategori: Allmänt

Ja, jag vet ... min blogg har blivit dö trist och det är väldigt ofta jag har rätt långa uppehåll mellan mina inlägg. Och när jag skriver är det rätt tafatt. Kanske borde lägga bloggandet lite på hyllan? Men samtidigt är det så skönt att skriva av sig ibland. Men kanske ska göra det i ett privat dokument, eller i ett kollegieblock (?).
 
Hur som helst...
2 dagars icke hetsätande (Läs:svält) passerade. Nästan i alla fall.
På gymmet igår (idag? Jag vet inte, jag har inte sovit ännu så det känns som idag men det var ju igår...eh jaa) kände jag mig inte så jätte stark.. energin var inte riktigt med mig. Körde ben i smithmaskinen och efter varje set kändes det lite som om jag skulle svimma. Så allt blev rätt halvhjärtat. Men bättre än ingenting. Därefter satte den speedade känslan in. Åkte och köpte flyttkartonger (mitt lägenhetskontrakt går ut nästa vecka)... och köpte lite inför kommande hets (som var tänkt som imorgon, eller idag blir det ju nu.)
Meeen kl 05 då jag ännu låg vaken klev jag upp och tröck i mig större delen av det jag köpt. Typ 7hg godis, 200g choklad, 125g Lidl ostbågar, 1dl couscous. Spydde.
 
Anledningen till att jag planerat att jag skulle hetsäta imorgon.. är för att på tisdag börjar skolan igen. Så vill helst låta bli att hetsäta och ha mig dagen innan - då det bara får mig att känna mig äckligare, tröttare, vill gömma mig etc etc. Och jag flyttar i veckan, och därför ska min kära far komma och hjälpa mig. Och han kommer eventuellt på onsdag. Så ja... lite sista hets-chansen på ett par dagar sedan. Ja, antagligen för sista gången i denna lägenhet t.o.m ;)
 
Men så låg jag nu vaken här... och trots att jag inte hade ätit alls idag, och tränat... så tyckte jag mig vara fetare på kvällen än jag var då jag vaknade. Kände mig allmänt svullen = Ångest pådrag = kan verkligen inte sova = klev upp och hetsade. Logiskt? Blir jag smalare av det? Nej.
S U C K ! Känner mig så fet och äcklig. Måste skärpa till mig någongång. Vill inte ligga kvar på denna vikt i all evighet. Mitt nuvarande bmi 19.6 kan ta sig i arslet!!
(Ps. Har inget bmi mål, men vill bara inte skriva ut exakt vad jag väger ;) Inget viktmål heller. Bara mindre fett än nu).
 
Och jag har bokat in att gå på promenad med en vän på förmiddagen. Vill egentligen inte alls. Inte pga henne, utan för att jag inte har orken/lusten/sociala förmågan för det.... överhuvudtaget. Men jag får bita ihop. Blir säkert okej, eller t.o.m trevligt när jag väl befinner mig i det. Och nu vill jag ju egentligen bara få sova. Och hetsäta mer...
 

Lördag

Kategori: Allmänt

Paus från hetsätande. Välkommen svältande och tränande. Lalaalaa. Varför ändra ett "vinnande" koncept för? (Snarare förlorande koncept men men).
 

 
 
 
 

Början på detta året....

Kategori: Allmänt

Efter 10dagar i "hemstaden" åkte jag hem kvällen innan nyårsafton. Anledningen var att sedan skulle det inte gå några flyg på ett par dagar... och jag kände att jag måste få komma hem - nu - och vara ifred, ensam... ensam med bulimin i ärlighetensnamn tror jag. Natthetsarna hemma hos mamma och pappa har inte varit nog. Yoghurten, flingorna, knäckebrödet, smöret, hoprörda kakdegen.... har inte fyllt sin funktion fullt ut. Jag har saknat att få vräka hejvillt på choklad, chips, godis, glass osv osv. (Ehh......). Så jag tog flyget hem den 30e.
 
Den 31a, 1a och 2a har nu sett ut som följande: Hetsätit och spytt och sedan totalt utmattad sovit typ 12h inpå eftermiddagen...och då har jag ju knappast vaknat pigg. Snarare totalt förstörd och känt mig som sju svåra år.  Och efter någon timme...ja, då har hela hetshjulet snurrat igång igen.
 
Har under dessa 3 dagar satt i mig:
5liter glass. 2påsar jordnötsbågar, 3påsar chips, 2kg choklad (toblerone, toffefee, eldorado-choklad), 2kg rysgrynsgröt (4x500g färdigköpt), 1paket runda tunnbörd, herrgårdsost, 1 stor grandiosa fryspizza, 1 Gorbys pirog, 1.5dl couscous, mannagrynsgröt på 8dl mjölk, 1 burk tonfisk, ca 7hg lösviktsgodis och flera flaskor mineralvatten.
 
Nyårsafton då? Ja då satt jag här hemma för mig själv. Men ansträngde mit liiite genom att hoppa in i duschen strax efter 23 på kvällen (fräscha upp mig efter hets och kräkningar) och sedan vid typ 10 i tolv slog jag på tvn, tände ljus, hällde upp ett glas med mineralvatten, funlight, isbitar och några frysta hallon och kikade på tolvslaget på 1an och "skålade" för mig själv, och kollade ut på fyrverkerierna. (Faktiskt ett uppköp mot förra årets tolvslag då jag låg hemma hos mamma och pappa i sängen med örnproppar och intagit sömntabletter för att inte behöva varken delta eller höra tolvslaget!)
 
Nu måste jag tamejfan ta mig i kragen!! Inte varit iväg och tränat på 4dagar nu. Hann inte med dagen då jag åkte hem och sedan har ju dagarna enbart bestått av att vakna - handla hets - hetsäta och spy - ligga och glo halvdöd på något program - sova - vakna - handla hets..... osv.
S K Ä R P N I N G !