incarcerated

Anorexi/Bulimi/Psykisksjukdom

Söndag - läges update

Kategori: Allmänt

Sommarjobb i full gång. Jobbade midsommarafton men nu varit ledig lördag och som idag.. inte ägnat mig åt något speciellt mer än träning, tvättstugan och storstädande och donande i lägenheten - stort behov av det!
Gått lite bättre på matfronten senaste veckan. Tjoho. (Men kanske jag inte borde skrivit... man vet ju hur det brukar bli när man säger sådant högt).
 
Kämpar på med en kropp som självfallet svullnar hejvilt till och från. Särskilt magen av och till. Men det är ju som det är. Svullnar ju av hetsätning och kräkande med.... Får försöka tänka på det. Och spottkörtlarna - dem minskar ju av att inte spy. Det är ju en sak som faktiskt blir mindre. Även om ansiktet i sig kan svullna ibland även av att behålla. Nu är det inte såå många dagar jag gått utan att spy, och jag vet att ansiktet kan svälla upp huxflux när man slutar spy också... vilket inte riktigt skett nu denna vända, så mycket möjligt det händer snart. Hoppas inte. Det är nästan värre än kroppen. Kroppen går ju mer att dölja i kläder på ett annat sätt.
 
Trist väder. Vart tog sommarvärmen vägen? Där jag bor finns den i alla fall inte, och tittar man på prognosen ser den inte ut att tänka komma nästkommande vecka heller. Trist. Hade varit trevligt att få liiiite färg i ansiktet ;P (Kroppen får jag färg på, men mitt ansikte vill gärna vara spökblekt oavsett!)
 
 
 
 
 

kaos

Kategori: Allmänt

Sedan praktikens slut har maten gått åt helvete igen. (Med undantag då ja var i hemstaden hos min syster). Hade jag inte blivit som avtrubbad från att gråta på antidepressiva .. så är det nog just det jag hade gjort. Stortjutit. För det känns förjävligt. Känner mig värdelös och äcklig. Som vanligt då. Huden i ansiktet blir sakta men säkert värre.. eller inte så sakta värre förresten, blir värre rätt snabbt fy fan. Hatar mig själv. Och de dagar då ansiktet inte är svullet är få.. mestadels svällt och hemskt. Kroppen likaså. Tillintetgör allting. Fan.
Imorgon jobbar jag igen. Livrädd att de ska se hur svullet ansiktet plötsligt är.. och all hudens "break-outs" som ploppat upp de senaste 3dagarna. Fuck !! Vet inte vad jag ska göra. Pank är jag också nu. 100kr på kontot. Grymt. Räkningar kommer att trilla in....
Bra jobbat. Verkligen. Kanon.

Onsdag 11juni

Kategori: Allmänt

Dag 1 avklarad på sommarjobbet. So far so good. Trevliga människor som jobbade där idag i alla fall. Alltid ett plus ;)
 
Började dagen med 90min promenad.
Avslutade med kvällsträning kl 21.30 på gymmet. Styrka ben och rumpa.
Dagens i matväg: Fokus protein.
 
Nu måste jag se till att få lite sömn för börjar igen kl 7.

Ett sådant där "hej jag lever"

Kategori: Allmänt

Tänkte bara slänga in ett snabbt hej! (Kanske egentligen borde lägga ner min blogg.. känner att jag bara blir mindre och mindre aktivt. Vet inte riktigt vad jag ska skriva. Känns som jag redan skrivit allt. Både en och två ggr. Men visserligen, ibland är det jävligt skönt att skriva av sig!)

Hur som helst - Jag lever. Var i hemstaden över kristihimmelsfärd hos min syster. Onsdagkväll-måndagkväll. Himla trevligt! (Minus tentan jag tog med mig att skriva). Nu har jag varit tillbaks hemma hos mig denna veckan och haft dem sista dagarna i skolan med en redovisning av den tentan. Och har dem senaste dagarna suttit non-stop med terminens sista tenta. Har knappt hunnit göra något annat!! VILL TILL GYMMET! Meen nu är jag nog klar med den, 8sidor senare. Hua. Så fingers crossed på att den blir godkänd så är terminen avklarad. 50% sjuksköterska. Haha.

Nu ska jag duscha och göra kväll.