incarcerated

Anorexi/Bulimi/Psykisksjukdom

Torsdag hejhej

Kategori: Allmänt

Kunde inte sova igår. Inre stress/rastlöshet/och kanske lite hunger. Kompenserar nu mer med att istortsett inte äta alls mellan hetsarna.... Strax efter 03 klarade jag inte mer. Steg upp ur sängen och svepte i mig 2 muggar med smulpajdeg (blandade margarin,socker,mjöl) och sen ca 650-700g falukorv på det! (Allvarligt?!). Direkt in till badrummet och spy ut skiten ur min kropp!! Halvt panik på om jag inte skulle få ut korven. Korv som är fullproppat av massor av skit! Det vill jag verkligen inte ha i omlopp i min kropp. 
 
Konstigt det där.. saker jag annars inte vill äta (och då menar jag inte bara ur kalorisynpunkt nu, utan sånt som rött kött, korv, mättade fetter osv. Sånt där jag anser innehållet inte vara bra.) - det går minsann bra vid hets för då "ska det ändå spys". Men annars är det svartlistad mat för att jag anser att det bara är skit. Dubbel moral hejsan!
 
Sen fick jag väll sova en 3h max. Innan klockan ringde. Det var dags för andra besöket hos terapeuten idag på morgonen. Som jag våndats och varit sååå nära att ringa och avboka. Men jag tog mig dit. Och minsann, jag överlevde dem där 45minutrarna.
 
Var tufft att kliva ur sängen och behöva fixa till sig. Har ju mer eller mindre i en veckas tid enbart legat i sängen eller soffan och kollat på något program/hetsätit och spytt/varit iväg och handlat hets/sovit. Livet på topp! Kände mig alldeles för fet för tajta jeans eller leggings. Så fick bli svarta chinos. Och lös (såklart!) skjortblus. Chinosen är jag i alla fall glad att jag kan ha. Är från barnavdelningen i storlek 158, och det skulle vara lite av ett misslyckande att inte längre kunna ha dem. (Vilket jag ju heller inte direkt kunde förra vintern/tidigt detta år, då jag vägde närmre 10kg mer än jag gör nu. Hemskt var det! Aldrig igen säger jag bara! Får en enorm klump inom mig då jag tittar tillbaks på bilder från då).
 
Efter besök hos terapeuten har jag hunnit med sisådär 3h på stan. Inhandlade bla en present till kommande födelsedag hos liten familjemedlem.
Nu dödar jag hunger med funlight...
 
 
Men ser fortfarande en fläbbig tjej på bilderna. Och det ger så mycket ångest. Varför kan jag inte bara lugna mig med hetsandet lite.... annars kommer jag aldrig komma ner några kilon, utan fortsätta stå kvar på denna vikt. Ibland saknar jag tiden för 2år sedan, att väga 36kg. Men samtidigt inte. Vill bara inte väga riktigt vad jag väger idag... eller snarare - vill inte se ut riktigt som jag gör idag. Har inget egentligt viktmål. Bara mindre fett än nu.

Onsdag

Kategori: Allmänt

Tårarna som rinner när man inser hur jävla tom och ledsen man faktiskt känner sig hela tiden.
Det är så jävla ensamt att må så här. För jag förstår inte hur jag någonsin ska känna annorlunda.
Känner mig så avskärmad från allt annat. Från andra. Från allt. Det går inte att släppa in någon i ens värld - och tur är väll det. Ingen skulle trivas där.
Känns inte som om jag någonsin kommer känna mig hel igen. Den här trasigheten har lixom blivit hur det är. Minns inget annat längre. Ser inte fram mot någonting egentligen. Jag låtsas inför andra att jag gör det, att jag har planer, att jag tror. Men egentligen är det bara tomt. Och i ärlighetensnamn är allt vad jag "ser fram mot" nu mera att hetsäta, spy och försvinna totalt inom min bubbla. Samtidigt som jag hatar det på samma gång.
 
Jag hatar att gråta - över mig själv. Tillåter sällan mig själv att göra det, då jag tycker det känns som att tycka synd om sig själv. (Något jag ser som en av de absolut värsta saker jag vet. Att tycka synd om sig själv. Och lika illa tycker jag om att någon annan tycker synd om mig. Det är det sista jag vill att folk gör....) Minns inte ens sist jag gjorde det. Jag tillåter mig enbart att gråta över andra. Som när det rör någon i min familj och deras sjukdomar....  Men jag avskyr att gråta enbart för att jag känner mig så olycklig. Men idag bara brast det. Jag stod framför spegeln och såg bara tomhet.
 
Det är lätt att undra varför man ens fortsätter... Till vilken nytta då?
Så länge jag är som jag är, mår som jag gör, kommer ingenting annat fungera i längden.
Men jag fortsätter min charad. Berättar inte för mina nära hur illa det egentligen är.
Berättar inte att största anledningen till att jag flyttade och började plugga igen .. var för att komma ifrån. För att inte bli sedd. För att slippa det dåliga samvetet över att tvinga dem vara en del av, och se och höra min ätstörning. Berättar inte att jag är livrädd att jag inte ska klara av studierna nu heller. Och berättar allra minst att jag inte alls känner orken och motivationen till det egentligen.
Och om jag pluggar, har mitt eget boende, kan jag även spela charaden för omgivningen bättre. Både för familj, vänner, folk jag träffar. Jag kan låtsas och ge sken av att ha ett "normalt liv". Om att även jag har en framtid. Jag verkar inte lika misslyckad som då jag bor hemma och gör absolut ingenting pga ätstörningar och psykikst mående. På detta vis kan jag spela den där charaden mycket bättre.
 
Jag har gjort så att mina närmsta inte längre är mig så nära. Eftersom jag alltid spelar denna charad, mer eller mindre. Vill inte vara till besvär. Vill inte verka så jävla misslyckad och negativ. Vilket skapar ännu större ensamhet.
 
Vill inte visa mitt ansikte, därav handen.
Även om folk som känner mig väl ju skulle känna igen mig ändå om dem ramlade in här....
 
 

Tisdag

Kategori: Allmänt

Feel like crap.

Månadg

Kategori: Allmänt

Hetsa och spy. Sen 2 dagar med knappt något ätande (båda dagarna innehöll 1äpple och lite frysta hallon).
Idag, åter till att hetsa och spy. 2 omgångar. Fiberhavregrynsgröt, tunnbröd med lätta,ost och isbergssallad, kladdkaka med vispgrädde, godis, fil och crunchy "musli".... Efter att ha spytt för gång nummer två, kunde och kan jag knappt stå på fötterna. Svimningskänslor hejsan! Men lyckats att diska upp disken med vilopaus på soffan därimellan! ^^ Tagit en resorb och druckit vatten. Nu ska jag lägga mig i sängen. Känns som jag ska somna. Men betvivlar att jag kommer göra det.
 
Lovely Lovely Life!

Söndag.

Kategori: Allmänt

Totalt depprimerade dagar. Både igår och idag har tillbringats i: Sängen. Finner ingen ork eller lust att göra något alls. Hoppas på bättre känsla imorgon. Behöver komma iväg och träna. Enda som kan lyfta mig. Och vet att om jag väl kommer iväg .. kommer det kännas så mycket bättre. Nu känner jag mig bara nere/tom. Ingen motivation. Inget jag ser fram mot. Plus att jag känner mig tjock, slapp och lat. Urs. 
 
Dagens in har varit 1äpple och lite frysta hallon. Behövs knappast mer när man inte rör en fena ens....
 
 
 
 

Weekend of a bulimic. Typ :)

Kategori: Allmänt

Livet har varit så härligt senaste dagarna. Läs: Enorm sarkasm.
 
Torsdag: hetsade och spyddde 1gång på kvällen. Var iallafall allt jag åt den dagen.
Fredag: Hade en hetsdag som hette duga. Hade lite väntat på att få ägna mig heeelt åt bulimin hela veckan (Hade ju så mycket skola/läkarbesök inplanerat så kunde inte riktigt göra det övriga dagar, vilket innebar en stor stress och därför hade jag verkligen gått och nästintill längtat efter att få ha en heldag. Sjukt!). Gick wild and crazy vid inhandlingen. Men det var inte så jävla underhållande när det väl kom till kritan. Men jag fortsatte hela dagen lång ändå. Dels för att avverka allt det jag tänkt på att jag minsann skulle hetsäta, och för att göra slut på alltihop, och för att det ju var bestämt. 5 omgångar. Hela långa dagen. Totalt död hals efteråt. Och ansiktet svullen som på en med påssjuka! :)
 
Tog mig under fredagen igenom följande:
Bakade blåbärsrutor: 150g margarin, 4dl socker, 4dl mjöl, 2tsk vaniljsocker, 3ägg, 3dl blåbär).
Gjorde tacos: 500g 10% nötfärs, 3dl lätt cremefraice (blandat med färsen!), 4stora tortilla bröd, 2små burkar majs, tacosås, isbergssallad.
1 fryspizza bolognese (Lidl) som jag la extra ost på
1liter glass+5dl vispgrädde+1påse(120g) maränger
1liter fil+700g crunchy "musli"
700g choklad
Ca 8hg lösviktsgodis
300g chips + 3dl gräddfilsdipp
3 runda njalla tunnbröd med lätta, ost, isbergssallad.
1 stort tortilla bröd med tacosås och smältost (ehh...)
+ Massor av vatten/Pepsimax/Billig fake Cola zero.
 
 
Slängde dock en påse chips och ett gäng tunnbröd. Haha. -.-
Denna hetsdag gjorde mig totalt slut. Uppenbarligen. För jag ställde inte klockor eller så igår, och vaknade inte förrän på kvällen?! Sov typ 15 timmar! Jisses!!! Positiva med det: Slippa ifrån ett tag. Och åt bara 1 äpple. Och såg till att häva i mig en hel del te och mineralvatten. (Som vanligt för att snabba på vätskan efter hetsätande och kräkande att ta sin väg igenom och ut ur kroppen!). Var ju inte så svårt att låta bli att äta då jag sovit bort största delen av det dygnets timmar:P Var ju dock lagom lätt att somna till natten. Hetsätning och kräkning  i denna stora kvantitet gör i alla fall mig tröttare än vad något annat kan göra. Hemskt.
 
Denna dag har börjat med att ringa Klarna och reda ut med lite fakturor som jag inte hade fått hem, fast jag vet att jag borde ha fått dem. Men nu är det löst. Nu dricker jag te. (Återigen vätskeutdrivning!^^).
Sen får jag se. Kanske försöka ta tag i ett lägenhetsstäd. Dammet hopas. Kanske träna senare. Men det får bli senare. Alldeles för svullen i ansiktet för att befinna mig på gymmet dagtid idag..... (Så där extremt så att delen av ansiktet under kindbenen, typ är bredare än ovanför kindbenen. Sick.)
PLUS att jag inte får riskera att stöta på vissa personer vare sig på gym eller påväg till gym. Då jag ljugit och sagt att jag åkte hem till hemstaden denna helgen. Varför? För att bli lämnad ifred och kunna ägna mig åt bulimin helt och hållet. Inga förfrågningar om att hitta på något/vistas ute för en promenad/eller utgång. Patetiska jag :)

Min ansiktsform i nuläget!
 
 
 
 

Tordag.

Kategori: Allmänt

Hetsåt och spydde två ggr igårkväll. Sen kunde jag inte somna. Enorm inre stress. Känslan av en duracellkanin som bor i hjärna och bröst lixom. Och klev upp ur sängen vid 03 och hetsåt och spydde igen. Orkade därför inte upp till föreläsning kl 9 -.- Men gick i allafall på det obligatoriska i skolan på eftermiddagen. Obligatoriska saker med närvaroprotokoll missar jag inte!
 
Förövrigt har jag haft ont till vänster precis under brösten hela dagen. Så fort jag andats liite djupare har det varit som att det hugger. Måste råkat "sträcka till" någon muskel vid spyendena igårkväll/natt ^.-
 
Idag efter skolan var jag jätte trött. Låg i sängen någon timme. Nära att somna. Men sen... ångest över hur mycket bulimin påverkar mig. Och får mig att bli ineffektiv. Sååå.... iväg till affären. Har hetsätit och spytt en vända ikväll. 4dl fiberhavregrynsgröt, 1fryzpizza, ett tunnbröd med lätta,ost,sallad, 5st "fake snickers-glassar" från Lidl (250g), några hekto godis. Sedan gjort det vanliga som efterföljs efter varje hetsätning: Skrubba badrum, diska, torka av i kök, slänga sopor, duscha och skrubba av mig själv. Ett måste. Fy fan vad skabbig både lägenhet och jag skulle bli annars.
 
Hamnat tillbaks till - Hetsäter och spyr, och mellan hetsätningarna lever jag på mestadels vatten/te/cola zero eller celcius.

ätstörningsenheten

Kategori: Allmänt

Kunde inte sova inatt. Hjärna på högvarv. Hungrig.
Sov så klart ypperligt bra när klockan började ringa... men klev inte upp förrän vid 10.
Blev glad för siffrorna på vågen.
Överlevde besök hos min gamla terapeut.
Vet dock inte riktigt vad jag vill ha för hjälp. Svårt att säga vad man vill tycker jag. VAD är det jag vill?!
 
Några saker är i alla fall att:
 
- Jag vill lära mig kunna hantera situationer/känslor/lägen annorlunda än jag gör idag. Inte bli så påverkad av olika saker - samt saker som hänt. Eller påverkad är det klart man har blivit och är. Så är det ju. Klart man påverkas av saker och ting. Men att det inte ska göra att hela livet brakar samman som det gör antar jag. Lära mig leva "normalt" ändå.
 
- Och kanske, men bara kanske, våga/kunna prata om vissa händelser... hmmm... men känns samtidigt onödigt. Bättre begrava det inne i huvudet på ett litet stängt ställe :)? Jag menar, kan aldrig göras ohänt. Men samtidigt vill jag på någotvis bli av med ilskan/skammen/bitterheten mot det. Plus att det inte ska påverka mig på samma sätt längre. Men samtidigt känns det som det är spår som aldrig kan suddas ut, och att det tyvärr gett visa bestående effekter som gör att vissa situationer aldrig kommer kunna bli annat än jobbiga och påminnande.
 
- Samt att jag vill få hjälp med att hitta någon form av jäkla stabilitet. ORKAR INTE svänga som jag gör. Frustrerande och förstörande. Går aldrig riktigt att planera saker. Man vet aldrig hur en dag kommer kännas. Vet aldrig om jag kommer ha driv i mig, eller om jag kommer vilja gräva ner mig i ett hål och aldrig höra av en enda människa igen.
 
--> Men sen VAD jag då vill ha för typ av hjälp från vården är extremt att svara på tycker jag?!
 
 
Nu ska jag bara ligga här i sängen med datorn ett tag.
Försöka samla energi till litet träningspass i alla fall! Men just nu känns det totalt ogenomförbart.
Dagens intag hittils består av ett glas Cola zero och en Celcius. Och en koffeininnehållande gym-tablett:P
 
väntrum
 

BRA tisdag (WOHO?!)

Kategori: Allmänt

Sjukt trött när jag skulle upp imorse. Kunde inte sova. Annars har dagen varit bra!
 
1. Hittade min snodda cykel påvägen till skolan.
2. Skolan 9-12 flöt på bra.
3. Har nu en ny lägenhet i februari. (Pju slipper oron över att inte ha någonstans att bo när kontraktet här går ut! Det är dessutom 1a handkontrakt, och detta är 2a hand... och jag gillar inte riktigt att bo med en annan människas möbler och saker! Ska bli underbart med bara mitt eget av alltihop!)
4. Jag har gått fram och tillbaks till skola, fram och tillbaks till stan och även på stan - typ totalt 2.5h gående kanske om jag skulle tryckt ihop det som en promenad lixom.
5. Jag har varit på ett puls-spinningpass nu på kvällen. Inte en fläck torr.
6. Jag har inte ätit.
 
Imorgon ska jag iväg och träffa en terapeut på ätstörningsenheten här. Nervös. "Fet kossa" - ångesten flåsar i nacken. Särskilt som det råkar vara så att det är min förra terapeut jag hade här. Höst/vinter 2011. Dvs hon har sett mig som en 40kilos tjej. Jippie. (Tur att jag åtminstonde hade slutat gå där när jag sedan gick ner till 36. Då hade det varit ääännnuuu fler kilos skillnad. Men är ju över 10kg redan som det är. Skitjobbigt!) Men står väll i remissen hon har fått vad jag vägdt på senaste så hon är väll lite förberedd hoppas jag. 
Men försöker skjuta bort tankarna på det nu. Det är innan som är värst.
På torsdag väntar en lång skoldag.
Längtar tills på torsdagkväll!
 
GODNATT!

Kvällsträning

Kategori: Allmänt

Bestämde mig för att bästa sättet för att försöka rycka upp sig är att gå och träna.
Hur pluffsig och äcklig jag än må vara i ansiktet. Inga kalorier bränns av att sitta på sin feta röv!
 
Jag har feta ben som jag avskyr. Jag ogillar mina höfter. Gillar inte former överhuvudtaget. Det enda som är okej är rumpor - för rumpan kan man träna upp så den blir fast och hård! (Ska jobba på det!). Men resten... nej. Gillar mer det raka. Men fick inte riktigt den kroppsformen. Men jag är i alla fall glad att jag har så pass små bröst (Ser större ut här då min sportbh är vadderad! ;P). När jag var yngre ville jag ha större. Men nu... nu ser jag det bara som två fettansamlingar. Äcklas t.o.m av det lilla jag har. Mjukt, äckligt, urs. Nej jag gillar inte alls känslan av bröstvävnad. Ogillar mjukheter överhuvudtaget på kroppen. Inte charmigt alls. Men det har väll med mina issues att göra. Allt agg till den egna kroppen. Går ju inte runt och äcklas av andras kroppar. Vill bara inte ha den typen av kropp själv. Annat när man själv ska leva i kroppen, känna kroppen. Jag får panik av allt det mjuka. Måste bränna fett!!!
 

Måndag (som alla andra)

Kategori: Allmänt

Min värsta mardröm... skulle vara att bli en överviktig bulimiker. Den tanken skrämmer ihjäl mig. Så länge jag åtminstonde varit underviktig/normalviktig känns det i alla fall lite bättre. Då tittar inte alla i ens omgivning på en och tänker hur glupsk man är. Tänker inte "du borde inte äta ditt och datt". För i nuläget är det ju åtminstonde bara jag som tittar på mig själv på det sätt jag gör. Det är jag medveten om. Min omgivning tittar inte på mig och tänker att jag är ett fläskberg. Tur det. Inte heller misstänker dem att jag vräker i mig dem ofantliga mängder som jag gör... åter igen:Tur det.
Vet inte varför jag kom och tänka på det.... bara något jag tänker på ibland. Jag må allt som ofta känna mig som överviktig, men jag vet att andra inte riktigt ser det så.
 
Hetsat och spytt idag med. 2omgångar:
2dl rågflingegröt, 2fryspizzor, 3tunnbröd med lätta/ost/sallad, 600g choklad, 3skålar fil med crunchy "musli" (kaksmulor ju!^^), 100g chips, ca 2hg godis, 1liter glass.
När jag klev upp på vågen efter omgång 2 var det en enorm lättnad att se morgonvikten igen. Eller aa, dessutom några hekto mindre, men det är ju enbart pga förlorad vätska. Inte så att jag gått ner flera hekto under dagen av hetsätande;) Uttalade t.o.m orden "thank god" halvhögt för mig själv... var livrädd att se högre siffror.
 
Nu: Dricker ett glas resorb. Försöker förbereda psyket på att imorgon MÅSTE jag till skolan. Då är det obligatorisk. Och sen måste jag även gå och kolla på en lägenhet. Mitt kontrakt går ut i januari... så då har jag i nuläget ingenstans att bo. Hoppas jag får tag i ngt tills dess.
 
Efter att ha spytt klart i mitt lilla trånga badrum.
Mumma, en skymt av mina hudproblems också.
 

Hets igen. (MEN inte igår!)

Kategori: Allmänt

Somnade tidigt igår. Antagligen citodonen. För blev skönt dåsig. Men sen sov jag väldigt dåligt under natten ändå. Vaknade tusen gånger. Och under hela morgonen och förmiddagen idag har jag varit vaken och kollat på tv-halvsovit-varit vaken-somnat-varit vaken-halvsovit...
 
Kring 17.30 bestämde jag mig för att "nej jag ska hetsäta! Jag ser ut som sju svåra år, och jag åt bara lite frysta hallon igår!". Sagt och gjort.Åt 2dl rågflingegröt och sedan gick jag iväg till Lidl. På vägen hem och under tiden jag la in lite frys/kylvaror tröck jag i mig 200g choklad. Sedan snabbt iväg till nästa affär, åt godis på dem få metrarna hem från affären, och sen fortsatte jag äta väl hemma i lägenheten.
Allt som allt mölade jag i mig: 2dl rågflingegröt, 275g vit choklad, 1 fyrkantigt tunnbröd med lätta+ost+sallad, 1 fryspizza margarita från Lidl som jag la på extra ost på, ca 1.5-2hg lösviktsgodis, några nävar chips och 2 skålar fil med start "musli". Spydde. Upp på vågen. 2hg mindre än imorse kl 06. Bra. Spytt ut det mesta + vätska. Velar hurvida jag ska fortsätta en omgång till eller låta bli. Spara till imorgon typ. Kan lika gärna göra det. Den senaste tiden har det ju inte direkt spelat någon roll hurvida jag tömmer lägenheten på mat eller inte. Går ju bara och köper nytt att hetsa på sen då.
Och i nuläget är jag rätt nöjd med att vågen inte visar mer än imorse trots hetsen. Rädd att jag ska hetsa igen, att det ska gå dåligt och spy, och plötsligt visar vågen mycket mer och jag kommer få panik. Plus att jag är jätte trött. Kanske bara ska ta en resorb + dricka massa vatten och försöka sova tidigt. Får se om jag går på föreläsningen i skolan imorgon.... inte obligatorisk och verkar inte jätte viktig. Hmm.
 
Precis innan jag spydde alltihop, och mellanlandade lite på golvet. Halvt döende av illamående och huvudet snurrade något fruktansvärt.
 
 

Söndag

Kategori: Allmänt

Det som ändå gör det värt det... att spy och spy och spy. Är att slippa gå upp i vikt. Trots att jag senaste veckan vräkt i mig tonvis av rent skit. Att få vräka i sig vad som helst - men inte betala det fulla priset för det. Däremot får jag ju betala i att jag omöjligen går ner i vikt när jag hetsäter och spyr så pass många gånger, och varje dag. Och även det att man blir svullen och pluffsig i ansiktet, trött, håglös, huden blir mer kaos etc. MEN jag slipper i alla fall gå upp i vikt, om jag spytt någorlunda "bra". Vilket jag har denna vecka (Tack gode Gud för att det inte har krånglat! Vilket det gör ibland.. och den paniken då kan jag inte ens beskriva).
 
Idag väljer jag mellan:
*  Ligga kvar i sängen/soffan hela dagen. Är trött och allmänt tom inombords.
*  Gå och träna - orken och lusten nu finns inte, men den lär antagligen stiga när jag väl är där!
*  Hetsäta och spy. (Hade ju iaf igår fri!^^). Men det är dyrt. Och mitt ansikte ser hemskt ut. Och det kan man inte dölja. Borde låta det vila lite.....
 
 

Klockan kryper fram...

Kategori: Allmänt

Inte mått bra idag. Känt mig väldigt sänkt. Inte fått hetsviljan från hjärnan men ändå låtit bli. Lidl, där mina cravings choklader finns stängde iaf kl18. Så först och främst var målet att hålla ut tills dess så att jag sen inte skulle kunna gå och köpa det i vilket fall. Men sen har jag även ett sug efter fiberhavregrynsgröt, marabou mintkrokant och apelsinkrokant, och för det finns affärer till kl 23. Men ja...  försökte tänka på att jag inte kan fortsätta i evighet med hetsandet. Denna vecka har varit totalt jätte kass. Stora hetsar varje dag sö-fre (förutom tisdag som var fasta!).
Ville bara få bli trött, att klockan skulle gå och dagen ta slut. Att dagen efter skulle kännas lättare. Att jag inte skulle sitta varenda minut och tänka på hets. Så tog 5 citodon.  Känner mig lite dåsig nu men inte så jätte mycket. Längtar till en ny dag imorgon!!

Lördag

Kategori: Allmänt

Hade 3 hetsomgångar igår.
Omgång 1: 4hg godis, 200g choklad - Mådde sjukligt illa av allt socker antar jag, så spydde.
Omgång 2: 1 fryspizza, 3runda njalla runnbröd med lätta, ost och isbergssallad, 1/2påse sourcreme&onionrings, 100g vitchoklad, ca1.5hg godis, 500ml glass. Spydde.
Omgång 3: Två runda tunnbröd med lätta,ost och isbergssallad, 1fryspizza, 200g choklad, 1liter glass, ca 50-75g sourcreme&onionrings - Höll på dö av fullhet. Ni vet, när det känns som man ska falla ihop på golvet typ. Spydde. 
 
Idag har jag än så länge ätit en näve frysta hallon.
Har ett sug på hetsätning egentligen. Men samtidigt inte. Är mest för att jag redan hållt på så många dagar och känner mig allmänt nere, ur fas och pluffsig i kropp - och verkligen i ansikte.
Då och då slår mina tankar in på sug efter: Rittersport vitchoklad med cornflakecrisp, och vit choklad med torkade jordgubbsbitar i.... (båda finns på Lidl 1min bort). Men försöker verkligen motstå att hetsa även idag. Fortsätter jag tar det aldrig slut. Om jag bara kunde hålla mig några dagar utan i alla fall. Önskar jag hade styrkan nog att inleda det jag en gång hade med 1-2tillåtna hetsdagar i veckan. Och vara "duktig" resterande.
 
*Klunka pepsimax*
 
Jäkla hets cravings!!!
 

Lögner

Kategori: Allmänt

Lögnerna har börjat.
Undanflykter för att slippa undan att umågs med någon. För att avboka en inplanerad promenad/gruppträningspass med en vän då jag hetsat/spytt och känner mig allt för äcklig och trött.
 
"Har skola då och då" (När jag i själva verket är ledig eller kanske hade 2timmar på morgonen).
"Åh nej jag har fått feber" (Vips slipper jag undan flera dagar ....)
 
F A N ! Hatar att behöva ljuga för människor jag inte vill ljuga för.
Men kan inte säga saningen. Kan inte säga att jag hetsat och spytt hela kvällen och natten och därför kommer behöva sova dagen därpå. Kan inte säga att jag mår skit och känner mig ful och fet. Kan inte säga gånger jag tagit laxerande kvällen innan och därför inte kommer våga mig utanför lägenheten åtminstonde framtill lunch dagen därpå. Kan inte säga att jag ägnar mina dagar åt bulimin istället.
 
Förövrigt: Kunde inte sova igår. Så hetsade och spydde en gång till vid 04 då jag ändå var vaken. Somnade framåt 07 imorse. Vaknade kl 17 idag. Mådde skit. Åkte till affären och handlade laxerande (får panik när jag inte har det hemma).....och hetsvaror. Och ägnar därmed även denna kväll åt hetsätande, illamående, och spyende.
 
Trevlig helg på er.....

Sore throat

Kategori: Allmänt

3 hetsätning och spy-omgångar denna dag:
3äpplen.
2.5dl fiberhavregrynsgröt.
2 fryspizzor "bolognese" - som jag även la extra ost på!
2 runda tunnbröd med lätta och ost.
1/2paket (75g) salta kex med lätta och ost.
1 vaniljmunk. 1 kanelsnäcka. 3 wienerpecan.
1x400g citronrulltårta med sprut-vispgrädde.
600g choklad.
3hg lösviktsgodis.
Drygt 1 liter vaniljglass.
ca 100g chips.
400g keso.
En stor avokado.
En stor skål med vaniljyoghurt, 1banan, frysta hallon och jordnötter.
 
Dokumenterade stora delar av mitt äcklande faktiskt:
(Samt en bild på mig innan jag stack ut i regnet för att inhandla hets tidigare idag då..)
 
 
 
Har en del kvar... vet inte om jag ska slänga det, eller spara ifall att jag känner samma sak imorgon--> "skiter i". Då blir det iallafall liiiite billigare. För nu har det dem senaste dagarna blivit så att jag går ut och slänger kvarvarande i soprummet på kvällen, och sedan går jag i alla fall och handlar hets dagen efter. Då går bara ännu mer pengar som jag hade kunnat spara in liiiite i alla fall. Har ändå nästan 1paket tunnbröd, 3frallor, 1/2paket salta kex, yoghurt, lätta, ost, chips, jordnötter och typ 1liter glass kvar lixom. Hmm.....
 
Ska duscha nu. Sen ligga i min säng och glo på något på datorn. Sen sova. Sen vakna till en ny "härlig" dag. Godnatt.

Don't care

Kategori: Allmänt

Vaknade för en dryg halvtimme sedan. Feel like shit. Depressed - är bara förnamnet. Skit väder ute. Regnar. Ännu mer sänkt. Gjorde en stor mugg te. Behöver vätskedrivning. Benen värker av svullnad sedan igår. Laxeringen gjorde det nog inte bättre heller. Några minuter går. Allmänt totalt miserabel känslan. Hetsdjävulen inne i hjärnan börjar försöka göra sig hörd. "Gröt" "yoghurt med salta nötter och hallon" "choklad".
 
Tröck 1äpple i försök att stilla mig själv. Blev snabbt 3 äpplen. Inga äpplen kvar. Hetsbegär och skitkänslan ännu större. Mölar nu vidare på 2.5dl fiberhavregrynsgröt. Snart mot affären. Måste möla i mig mer. Äta och spy. För jag är så väderlös att jag inte orkar bry mig :) Vill bara äckla mig. Senaste dagarna har ju ändå varit totalt skit. (Varför inte då förlänga denna tid för att öka på den miserabla känslan lite mer?! Utmärkt idé!) Vill bara försvinna. Vill bara bli smal. Vill bara sluta med det här men kan inte. Bra metod jag då väljer, för att bli smal? Hetästa!? Jo men visst vilket genidrag.

Jag H A T A R mig själv

Kategori: Allmänt

I 3 omgångar satte jag i mig allt det jag köpt.
 
Omgång 1:
2äpplen, 3dl fiberhavregrynsgröt, 3 frallor med mildasmör, 250g choklad, 2x375grams lasagne.
Omgång 2:
2 frallor med smör, ost, skinka och sallad. En felix fryst matpaj. ca 6dl vaniljyoghurt+hallon+ca 200g salta jordnötter, 3hg godis, 200g choklad, 500ml glass.
Omgång 3:
2dl fiberhavregrynsgröt. 1.5fralla med smör, ost, skinka. 1/3 paket mariekex med smör. 4dl vaniljyoghurt+hallon+200g salta jordnötter, 1.5liter glass.
 
Äta - Spy - Äta - Spy - Äta - Spy
Ätandes liggande i soffan inbäddad i täcket (fryser alltid ihjäl när jag hetsäter på sånt som yoghurt/glass... så avslutas hetsen med det måste jag typ ligga kvar under täcket och först värma upp mig innan jag kan gå iväg och spy ^.-) stirrandes på olika program på datorn samtidigt.
 
Känner mig så jävla patetisk. Skäms över mig själv. Om folk bara visste hur jag lever, hur jag beteér mig.
Tänker alltid på det när någon tycks bli attraherad av mig / stöter på mig... "Du skulle bara veta vem jag egentligen är. Då hade du tyckt att jag var så jävla äcklig, att du inte ville ta i mig med tång. Du hade aldrig ens tänkt tanken på att få mig involverad i ditt liv".

Bra dag, my ass!

Kategori: Allmänt

Note to self: För ristrikt med maten - fasta och träna ena dagen, börja nästa dag med 45min powerwalk + 1h promenad och fortfarande inte äta = jag kan vänta mig en hetsätning. (Who could have guessed?!)
 
Var sjukt trött vid lunchtid. Noll energi plus dålig nattsömn. Somnade typ 1,5h. Vaknade. Helt ur fas. Energilös. Kände ingen som helst ork inför kvällens tänkta träningspass. Skit. Mot kylen...
2 äpplen. *Bang!* Det var kört redan där! Kändes bara jätte fel och onödigt med just valet av äpple. Borde satsat på protein. Ångest. Och vips blev det även 3 dl fiberhavregrynsgröt. Trampade sedan iväg mot affären. Köpte på mig diverse. Hem igen. Slängde in familjen dafgård fryslasagner på uppvärmning, mölade i mig 3 fröfrallor med mildasmör i ett nafs.  Och iväg mot nästa affär för att köpa på mig mer. (Pinsamt att handla massor av skit på samma affär vid samma tillfälle utan shopexpress funktion. Och båda affärerna ligger med typ 1minuts avstånd från mig åt varsitt håll).Hem igen och tröck fort som fan i mig dem två lasagnerna (375g/styck! Så 750g lasagne då!) + 250g choklad. Dog av illamående. Kändes typ som jag skulle falla ihop på golvet. Spydde. 
 
Inte så konstigt att må så efter att ha tryckt i mig: 2äpplen, 3dl fiberhavregrynsgröt, 3 frallor med mildasmör, 250g choklad och sist (men inte minst) 2x375grams lasagne .. . eller vad säger ni?
 
Jaha nu då...?
Har kvar: En felix fryspaj, 5 styckfrallor till, ett paket mariekex, mildasmör, ett paket med 150g herrgårdsostskivor, kokt smörgåsskinka, 1liter vaniljyoghurt, 400g salta jordnötter, 250g choklad, typ 3hg godis och 2liter glass. HUR tänkte jag? Jag tänkte: "I'm staaarviiinggg". Nu tänker jag: "Jag är trött, jag vill sova. Jag borde träna". Men allt jag köpt hem då...?! I d i o t ! Vet att jag inte kommer kunna lämna det i skåpen. Och slänga kan jag bara inte. Så mycket som jag lagt ner på det. Kommer bara köpa nytt sen. Det vet jag ju. Åååååhhh. Blir så less på mig själv.

Goddag!

Kategori: Allmänt

Tvättid från 07 (men jag klev inte ur sängen före halv 8 hehe). Ladda maskiner med tvätt.
Ut på en 45minuters morgon-powerwalk 8.30-9.15
Fortsätta med tvätten. Ut på 1h promenad med en vän.
Nu är tvätten på tork och jag har varit och postat ett paket också. Senare är tanken gymmet! Har både indoorwalking och yoga inbokat ikväll. Plus att jag tänkte köra lite styrketräning innan också. Nuuu ska jag ta det lugnt med ett stort glas pepsimax! Detta ska bli en bra dag. Sådeså!
 
Dagsläget --> avslappnat och spänt.
Jobba jobba jobba. TAGGAT PÅ ATT BRÄNNA UNDERHUDSFETT!!!!!
 
 

Tisdag

Kategori: Allmänt

Var iväg och lämnade 4 rör med blod för en forskningsstudie kring folk som haft anorexi.
Sedan blev det ett 50minuters RPM-spinningpass (svettigt!) + 45min promenad.
(Lite sorgligt för var en tjej där som var väldigt smal, som var till vänster framför mig. Hon verkade knappt orka passet alls. Satt ner på cykeln och trampade lite, när vi andra stod och pumpade på. Sedan lämnade hon salen efter typ 20minuter. Såg att hon istället ställde sig och gick på bandet..... Sorgligt. Men peppade mig till att så där vill jag inte bli igen. När man inte har någon som helst energi till träning. Men ändå vill bränna, så då går man på bandet.... Men sen kan det ju hända att hon bara mådde dåligt idag. Men såg inte riktigt ut så på kroppen).
Nu ska jag dricka mitt te. Sedan sova.
Blivit fasta idag. Tjalalaa...
Känslor = Fet. Svullen. Nere. Tomhet. Bläk.
 
Fröken fläsk, hemma innan träning samt och på gymmets toalett. Pinar mig själv lite extra genom att visa mina hemska ben!!! (Men jag slipper ju numer den där gravidsvullna magen... eftersom ja inte försökt mig på det där normala ätandet på ett tag nu. Och lär inte palla än på ett tag).
 
 
 

Äcklig tjej var det här

Kategori: Allmänt

Tänker inte äta ett dugg idag. Nixpix. Känner mig sjukt äcklig efter söndagen och måndagen. Vidriga människa. Inte okej alls! Ångest grande. Ska iväg på RPM-spinningpass ikväll. Får se om det är min grej. Egentligen skulle jag på puls, men det blev bytt pga att den instruktören blivit sjuk.
 
Mm bilder från hetsätning sön/mån. Fan vad äckligt det ser ut! Och vem har tid med att bre smör på kexen med kniv?!  Mööööla. Fast jag måste ju säga att yoghurten med hallon och jordnötter ser rätt lockande ut även nu..
 
 
Underhållt mig med att kolla på supersize vs. superskinny på youtube.
Förundras över supersizearn som äter ca 4500kcal varje dag! hur är det möjligt att äta så mycket varje dag, och behålla det, utan att må kasst? Jag menar jag har ju uppenbarligen töjt min magsäck, så jag får ju i mig massor, men det tar ju ändå tid för kroppen om den skulle behöva smälta allt det där. Vilket ju deras kroppar får göra. Hur kan man inte må illa dygnet runt??? Jag menar att dagligen äta stora pizzor, pastarätter, mängder med mackor och ost, choklad osv osv. Hmm... Deras kroppar kanske är annorlunda funtade. Vore nästan intressant att prova själv haha. Nej då. Aldrig. Jag fortsätter hålla mig till att spy. Även om massa kalorier stannar så skulle jag må 100ggr sämre av att behålla hetsar. Fast å andra sidan - har jag inte möjligheten att spy --> så hetsäter jag ju inte heller. Så skulle den möjligheten tas bort, skulle jag antagligen inte hetsäta. Men ja. Möjligheten att spy finns ju alltid om man är ensam så. Ond cirkel. (Men i övrigt känner jag ofta igen mig i supersizarna på många sätt. Men ja... tack och lov spyr jag ju och hetsar inte så där mycket varje dag. Puh. Annars hade jag väll vart i samma viktklass!!)

...Skit måndag...

Kategori: Allmänt

Värdelös jag är.
Mår som förtjänat efter igår. Kom inte upp förrän efter 12. Struntade i skolan. Som tur var inget viktigt eller obligatoriskt, men ändå besviken på mig själv då jag ju hade gått om det inte var för att jag hade en "mysdag" med bulimin igår. Känner mig allmänt miserabel, och har gjort sen jag vaknade.
Deppig. Trött. Seg i kroppen efter gårdagens hetsätning och spyor. Pluffsig i ansikte.
Och efter någon timmes vakenhet...... 1litet äpple. Plötsligt 5 äpplen. Och sen gick jag till affären. Hetsäter igen nu. Fan också.

Hetsätning/Spy x3

Kategori: Allmänt

Rätt besviken på mig själv. Blev hetsätning och spyende idag -.-
(Men tis-lör , 5 dagar, var ju hets och spyfri i alla fall... men lite halvt bortglömt efter idag.)
Men var inte helt oväntat. Vet ju att jag typ 90% av gångerna jag går ut, så blir det så här dagen efter.
Dagen började i alla fall bra.
1 äpple.
1.5h promenad 11-12.30
Men sen...
En burk tonfisk och 1 till litet äpple... och där kände jag att det började "krypa" i hetsviljan. Det blev det 2 äpplen till, och sen spårade det. 3dl fiberhavregrynsgröt, en skål med laktosfri naturell lätt yoghurt med 1banan och frysta hallon. Sedan gick jag ner till affären och köpte med mig en massa skit. Har sedan hetsätit och spytt 3gånger.
1 Felix fryst matpaj, 600g keso,5 Avokado, 120g tonfisk,1liter glass,250g choklad, 2hg naturgodis,Ca 5-6hg godis,5dl vaniljyoghurt,300g salta mandlar, 200g chips, Nästan ett helt paket bragokex + bregott mellan.
 
Urk. Det enda som egentligen var tillfredställande smakmässigt .... var tonfisken, keson och avokadon. Det var matiga saker jag kände behov av. Ändå hetsåt jag på det jag oftast hetsäter. Vana att det är vad jag köper hem antar jag.
 
Men imorgon är en ny dag. Planen är att kompensera för idag. Naturligtvis. Dels ligga lågt i kalorier och mycket viktigt, så lite kolhydrater som möjligt. Helst noll. Behöver verkligen inte mer av den varan efter idag.
 
Igår kände jag mig rätt fin i alla fall....... suck.
 
 
 

Godmorgon

Kategori: Allmänt

Överlevde gårkvällen och hade kul!
Höll mig  till min vinflaska och 1 xide Bright (625kcal). Köpte inget ute. Först var det en hemma fest och sen drog vi ut. Dock hade jag ett plåster till kille efter mig men men. Det var en kul kväll i det stora hela ändå :P När jag kom hem vid 4 så åt jag en burk med keso och en liten avokado (393kcal). Hade köpt hem det innan jag gick igår.. För att förbereda mig inför att om jag skulle bli väldigt hungrig där på natten - inte skulle äta något skit! ^^ Bäst hade ju varit att inte äta alls, men kände att det var värt det efter att jag ätit så lite annars igår + att jag åt det där nattmålet gör nog att jag är mer som människa idag än vad jag kanske annars varit:P
 
Nu har jag druckit ett glas resorb (gjorde jag även igår - alltid förberedd!). Ska kolla någon film och ta det lugnt. Kanske går till gymmet senare - bara kör lite lätt med promenad på bandet eller något. Men det får bli senare då alkohol har haft längre tid att gå ur kroppen.
 

Dagens in/ut nu + alkoholkväll väntar...

Kategori: Allmänt

Hittills idag :
 
Mål innan träning: 1x100g päron + 5g aminosyror=71kcal
(Sen glömde jag shaken/vattenflaskan med resten av aminosyrorna hemma så att ja...^^)
 
* 55min crosstrainingpass - SJUKT kul och riktigt jobbigt. Svetten rann, pulsen höjd och musklerna fick jobba. Ska lätt gå på det passet igen!
* 30min snabbare styrketräning - mage, biceps och axlar
* 20min gång på löpbandet i 5km/h, som nedvarvning.
(Så slut efter träningen idag. Höll på dö när jag skulle cykla hem, och uppför min långa - men inte jätte branta, backe på hemvägen hahaha)
 
Lunch 12.00 när jag kom hem: 1x Isolate proteinshake+75g äpple, 50g päron=173kcal
Mellanmål 14.00: 1x100g päron=54kcal
Middag 17.00: 750g tonfisk+40g laktosfri yoghurt+5g rapsolja=151kcal
 
= IN (HITTILLS! Kommer bli mer!): 494kcal (51g protein, 40g kolhydrater, 7g fett)
 
Idag innan jag stack iväg och tränade :)
Älskar detta linne då det är tajt upptill och runt höfter. Men liite slappare precis i midjan = jag ser lite rakare ut och det ger illusionen av mindre höfter ^^ Annars tycker jag är så bred i partiet:höfter/lovehandels. Vilket ogillas. Önskar hellre att jag hade lite mer rak atlethisk kropp. Men nä. Här var det höfter -.-
 

 
Vore det inte för att jag ska ut ikväll = alkohol, så skulle jag äta något mer för att höja proteinet till i alla fall runt 90-100g. Men vill inte dra i mig mer kalorier idag. Och vill inte dra på mig extra svullnad/arg mage, inför ikväll heller...
 
Jag köper alltid torrt, inte för sött, vitt vin. Pga att jag vill ha så lite kolhydrater och socker som möjligt!
Så räknar med 70kcal/dl på det vinet jag har.
Tex är då enligt vad jag räknar med: 2dl vin: 140kcal(1g kolhydrater), 5dl vin: 350kcal (2g kolhydrater), En hel flaska á 750cl: 525kcal (3g kolhydrater).
Annars om jag vill "lyxa" så är det Xide Bright jag köper --> 1 flaska 33cl: 99kcal (5g kolhydrater)
 
Köper jag på krogen blir 1a valet vitt vin, eller annars en rom och cola light! Tar man en 6a, 6cl rom, så är det ca 135kcal och typ obetydbar mängd kolhydrater.
Så ja... det är vad jag räknat ut det till de "snällaste" i alkoholväg i alla fall.
Annars är tex en sådan flaska bacardi breezer watermelon (275ml: 145kcal (och 25g!!!! kolhydrater)
Och vad gäller drinkar osv kan man ju räkna ut att kolhydratsinnehåll och socker innehåll blri skyhögt om det är gjort på läsk/juicer osv. Så det undviker jag in i det sista! ;P
 
Ska ha shapeup i högsta hugg hela kvällen för jag vill ha sten koll XD UTAN att för det förstöra hela kvällen men aa.. Sedan hoppas jag att jag håller min plan ikväll. Och inte efter lite alkoholpåverkan går bananas med sockriga drinkar, shots.. eller värst av allt stoppar i mig något hemskt onyttigt i mat väg på sena natten!!!!! (Under tiden kroppen förbränner alkoholen, stannar övrig förbränning av. Så då blir det ju extra jäkla illa!)
 
        
 
Detta blir kvällens klädsel

 
På med kappan and off we go!
 
 
 
 
 
 
 

Lördag!

Kategori: Allmänt

Känner mig allmänt tjock och åtålig på att jag vill bli smalare NU. Men så går det ju inte riktigt till så... tålamod.
 
Ska snart iväg på ett Crosstraining-pass. Första gången. Får se hur det är :)
Efter tänkte jag nog köra antingen styrka eller cykel/gå på bandet eller så.
Men har skit ont i mina benhinnor. Får typ jämt det med jämna mellanrum, Dem, hälsenorna och knäna/axlarna/höften krånglar lite till och från. Suck. Haha. Meenn smörjt in med lite voltaren iaf!
 
Ikväll ska jag ut och parta 0.0. Delade känslor kring det hela. Vill satsa stenhårt på att gå ner i vikt = alkohol not good at all. (Men planen är i alla fall vitt vin och ev. någon Xide Bright, den utan tillsatt socker, en flaska = 99kcal). Även om kalorierna kanske inte springer iväg till någon skyhög siffra så är det ju i alla fall inte bra. När kroppen ska förbränna alkohol-"giftet" ur kroppen, så stannar ju övrig förbränning av. Ingen fettförbränning alls då alltså. MEN en dag kommer inte göra världens skillnad, det vet jag. Och det var länge sen jag var ute nu och framförallt länge sedan jag träffade dessa tjejer + var ute bland folk. Så känner att nej, jag får ta det där med vikt/kalorier/effekten sålänge alkoholen är kvar i kroppen --> Till plus för den sociala sidan. (Har ju verkligen ingen jätte stor socialkrets här heller så måste ta till vara på det. Vill inte bli fullt så enstörig som jag var sista vändan jag pluggade här nere...). Och som vanligt, jag brukar ha as kul när jag väll har några glas i kroppen och är med trevliga människor. Men jag är lite(mycket)rädd att det imorgon "dagen efter" ska utlösa hets av att man mår just som att det är, dagen efter. Det brukar vanligtvis bli så för mig. Just för att det är ett jobbigt obehag i kroppen som jag inte vet riktigt vad jag ska göra av med. Även om jag sällan blir riktigt bakis, dricker inte dem mängderna. Men man känner ju ändå av det i kropp och med huvudvärk.
 
Och vad ska man ta på sig?! Får se hur pass svullen jag blir under dagen.. Lutar åt antingen en tajt (??!) svartklänning+kavaj, eller jeans och något. Men jag kör typ alltid på det där med jeans och topp. Inte så uppklätt. Meen jag trivs oftast bäst så ändå haha, så blir nog det! ^^ Jaja får se senare vad jag känner mig okej i.
 
Well.... iväg mot passet som startar om 30.
 
Hoppas ni får en bra lördag!
 

Min fredag

Kategori: Allmänt

Morgon PW 70minuter 9.20-10.30
 
Frukost 11.00: 1 Isolate shake + 30g äpple=121kcal
Mellanmål innan gym 14.30: 1x110g äpple=62kcal
 
Gym: (Med sällskap av vän/dejt?! Eh oklart!)10min crosstrainer uppvärmning+45min styrka bröst+20min pw på löpbandet efteråt.
 
Under/Efter gym: 15g aminosyror+1 isolateshake
Middag ca 18.00: 120g tonfisk, 0.5dl laktosfriyoghurt + lite blandad sallad från ica "plocksallad" (räknat så gott jag kunde på det jag köpte och får det till ca 100kcal (hade typ 3 mini-mozzarellabollar, 4coctailtomater, lite oliver, 3 bitar vattenmelon och grönsallad) = 236kcal
Kvällsmål 21.00: 100g morot=40kcal
 
+ ca 1h promenad (om man slår ihop att jag gick fram och tillbaks till gym, plus fram och tillbaks till tågstation!)
 
=DAGENS IN: 614kcal (93g protein, 35g kolhydrater, 9g fett)
 
Stört löjligt... men känns som jag ätit MYCKET idag. Är nog pågrund av den där middagen som känns rätt osäker på kaloriinnehållet..... men aa. Förövrigt haft en jätte trevlig dag med denna vän/dejt. Som jag nyss vinkade av vid tåget. Känns mer som vi ses som vänner, men hur som helst har jag jätte kul ihop med honom och det var trevligt och dagen bara rann förbi! (Och extra smidigt att han är så träningsintresserad och noga med sin kost. Så att käka tonfisksallad och inte ha några kolhydratstillbehör var helt i hans smak:P! Jag sågs typ som den onyttiga, med mitt äpple=socker(!) innan gym haha!) 
 
Ps. Förlåt för sjukt trista inlägg med typ bara vad jag ätit/tränat om dagarna. Men just nu är det extra stort fokus på det. Och jag skriver upp här för att kunna kolla tillbaks sen!

Torsdagens mat och träning

Kategori: Allmänt

          * Morgon PW 60min, kl 7- 8 (sen iväg till skolan till 9).
 
Frukost 8.00: Isolate proteinshake=104kcal
Lunch 12.30: 70g blandad grönsallad ur salladspåse (med lite soja på för någon smak^^)=16kcal
I know, urlöjlig lunch. Kunde ha skippat - men nej, för det är något att tugga på och tillfredställer därför lite.
"Mellanmål, uppdelat i 3)" 15-19: 1x70g päron, 1x120g äpple, 1x100g morot=150kcal
 
         * (Städade lägenheten i 3h. Dammsuga/damma/torka badrum osv. Hoppas det brände lite^^)
         * 40min promenad.
         * Gym kl 20.15: 40min styrka Lite rumpa+biceps/axlar + 20 min pw på löpband.
 
Under/Efter gym: 20g aminosyror, 1 Isolate proteinshake = 104kcal = 174kcal
 
= IN: 443kcal (64g protein, 41g kolhydrater, 0g fett)
 
Ja. Totalt fånigt energiintag - I know. Kommer bränna bort muskler som in i tusan om jag skulle fortsätta så här. Men får vara ett litet undantag idag. Pallar inte bry mig. Vad är en dag... Känner mig så otroligt fläskig så måste gå ut hårt nu. Men har ingen plan på att köra på så här få kalorier allt för länge. Men eftersom jag dessförinnan haft flera dagar då jag verkligen ätit bra, så skriker inte kroppen efter att jag ska hetsäta nu.... så klarar lixom att vara lite hårdare i alla fall ett tag, men kommer inte gå i längden. Det vet jag ju. Märker ju genast tex. att jag fryser mycket och tröttehet/sömnighet. Idag var jag tvungen att sova typ 1h vid 14-ish. Var så jävla trött, kunde inte hålla ögonen öppna! Men några dagar åtminstonde... Sen måste jag väll öka på (framförallt ligga högre i protein om jag vill bevara musklerna i alla fall!)
Men aa.. imorgon får jag besök också. Och vill gardera mig lite extra inför att jag inte vet hur det kommer bli med maten imorgon. (Som tur är ska vi iaf gå och träna ;P). Vet inte riktigt heller hurvida vi ses som vänner / eller om det är någon form av dejtande. Haha illa när man inte vet? Hur som helst, personen i fråga vet inte om mina problem kring mat och vill inte precis berätta om det.
 
Nu ska jag hoppa in i duschen och sen försöka sova.

Tisdag och Onsdag

Kategori: Allmänt

Igår, Tisdag: 
 
Morgonträning 05.40: 1.5h hårt ben/rumpa pass
 "Frukost" kl 5.40-8.00: 20g Aminosyror + 1 Proteinshake=173kcal
Lunch 11.00: 120g tonfisk, 0.5dl yoghurt, Blandad sallad  på påse + pytte lite vinäger/olja vinigrett (räknar med 3g olja)=197kcal
Mellanmål 1. 14.00: 2 mindre äpplen (Ca 150g räknar jag det som) =84kcal
Mellanmål 2. 16.15 : 1/2portion proteinshake = 52kcal
Middag 19-20: 2 små päron (150g) = 81kcal
 
IN = 587kcal (84g protein, 44g kolhydrater, 6g fett).
 
Kompenserade för hetsätningen på måndagen. Samt att jag är en fet gris :) *Suck*.
Och kan ju säga, att även om jag var hela 9dagar spyfri, så dem där 2hets/spy på måndagkvällen.... satte spår i ett pluggsigt och svullet ansikte/runt käkar och haka asap. -.- Död åt detta.
 
Idag, Onsdag:
 
Frukost 9.00: 1 Isolate proteinshake = 104kcal
30min pw (Hann inte mer mellan tvätt-tiden och skolan!)
Mellanmål innan gym 15.30: 1äpple + 10g Aminosyror=98kcal
Gym: 1h rygg/tricep/mage + 30min löpband + (promenad fram och tillbaks, ca30min).
Under/Efter gym: 10g Aminosyror, 1 Isolate proteinshake, 1äpple+1litet päron=246kcal
Middag 20.00 (nu^^): 120g tonfisk, 0.5dl laktosfriyog, 30g morot=188kcal
 
IN = 638kcal (100g protein, 49g kolhydrater,2g fett)
(Kanske tar en caseinshake precis innan jag lägger mig .. då blir det ytterligare 110kcal och 23g protein... meeen får se!)

Har stor lust att försöka någon jäkla VLCdiet i typ 2 veckor (dock vara nog med försöka få in så högt protein som möjligt, och inte fööör hårt med kolhydrater för det vet jag toktriggar hets för mig)..... orkar inte vara så här fet.
 
Fläskig tjej innan pw i förmiddags.
 

Fett ångest

Kategori: Allmänt

Nej jag har kommit fram till att - nej jag kan inte se ut så här.
Även om jag nu ska försöka äta (och inte hetsäta och spy), så måste jag ner i vikt. Fettvikt. Vill inte tappa muskler som sedan bara tar år och dagar att bygga upp igen... och istället för att se snygg och fit ut, så ser man slapp och otränad ut. No thank you. Så fasta eller total svälta är inget alternativ (och då blir det ändå mer och mer och mer hets i slutändan).
 
Försöka få in på hyffsad kalorimängd en massa protein, en del nyttigt fett, och bara tillräcklig mängd kolhydrater per dag för att orka ta ut mig på styrketräning, lite till återhämtning + tillräckligt för att det inte ska bli hetsätning för att det är ett allt för lågt kolhydratsintag. Typ sikta på 1300kcal per dag, och 125gg protein och ca 100g kolhydrater kanske?

FÖR JAG STÅR FAN INTE UT MED MIN KROPP. URS. BLÄ. FY. SKAMVRÅN. ÄCKLIGT.

It's a new day, It's a new dawn (?)

Kategori: Allmänt

Och det var ju så lätt att spy... och så bekant... och har man satt hjulet i rullning. Så blev en omgång till igårkväll. Bestående av mer yoghurt, laktosfrikeso, mer saltanötter, 200g choklad, lite mer godis och sen stekte jag kyckling i curry och hällde på yoghurt så det blev någon form av currysås (dock klumpig då den inte tål värme^^ Ääähhh! Begär efter salt och matigt efter de mängder av socker som jag hetsat på). Spydde igen. Och på något konstigt sätt är det en så befriande lugnande känsla, själva spyendet. Sen efteråt ...då känns det lite som om man lyft ett hus från axlarna (tyngden av allt man hetsat i sig och tanken på hur många tusen kalorier det slutade i!!!!) och  lagom avtrubbad.
Men nej nej nej. Inte mer. I längden är det allt annat än lugnande och befriande. För det är inte direkt så att allt är glömt och förlåtet efter att man spytt. Kalorier är kvar. kroppen mår dåligt. Pengar har gått åt. Vätskebrist. Svullet ansikte. Osv osv. Idag är en ny dag, och jag vill inte verkligen ha satt hjulet i rullning på riktigt....
För har man gjort det en dag, är det jävligt lätt att fortsätta nästa, och nästa, och nästa. Det vet jag ju av erfarenhet.
 
Vet inte alls hur jag ska äta idag. Känns som jag borde kompensera maximalt för igår = knappt äta. Men gör jag det så kommer det ju antagligen bara sluta i att jag hetsar på kvällen/natte :S Så vette fan hur jag ska göra.
 
Kunde inte somna inatt (heller). För mycket ångest, för mycket hjärnan på högvarv. Så tog mig till tidigt gym pass. Var där 05.40 och var först på plats... skönt ;) Körde 1.5h timme stenhård med benstyrka och rumpa (bästa benpasset någonsin typ!). Svetten rann och jag kom därifrån med en snygg rövsvettsfläck! Kommer nog inte kunna gå imorgon. Men fy FAN vad skönt det var att få ut lite ångest (och kalorier) ur kroppen. Nu måste jag hoppa in i dusch och fixa mig lite halvsnyggt. Skolan börjar kl 9. Men bara en kort dag. Sen då? Städa lite, kanske köra någon form av cardio? Eller bara en promenad. Får se vad ork finns till. Alldeles för lite sömn dessa 2nätter nu ju!
 
Btw. Feel lika a fat pig. Vet inte om jag ska stenhårt satsa på att tappa vikt. Några kilon. Eller försöka stå ut, köra stenhårt på gymmet, försöka äta bra, bygga muskler.... sen när jag når något stabilare i mitt ätande (och för lite mat inte direkt kommer bli att jag hetsar), då satsa på att gå ner några kilon. Men känner mig så jäkla fläbbig.... GAH!

9dagar. Men ikväll: Hetsätning och spyor.

Kategori: Allmänt

Tråkigt att behöva skriva, men tyvärr föll jag dit idag. Ikväll.
Jag klarade 9 dagar(Lör-sön), och så idag, dag 10 ... gav jag med mig och gick till affären, hetsåt,spydde.
Främst av 4 anledningar skulle jag nog säga:
 
1. Dålig sömn gör mig ofta ostabil.
2. Jag har mens (första gången på månader.. inget positivt känner jag dock tyvärr. Känns bara som jag är tjock.), och mår allmänt taskigt med trött, ont, svettas, deppig och allt det där + känt extra sug på något sött/salt, och hunger!!! - Har hela dagen försökt mätta detta genom att äta keso/laktosfri naturell yoghurt med frukt och bär. Småätit äppel och päronbitar. Men nä. Behovet kvarstod.
3. Frustration över denna svullna mage.
4. Tanken på att det inte direkt är troligt att jag huxflux helt har slutat hetsäta och spy, bara för jag inte gjort det dem senaste dagarna.... det kommer ju komma såsmåning om..... så varför inte idag? Kändes lockande att få möla i sig en massa godis och skita i kaloriinehåll. Så tillslut gav jag med mig och bestämde mig för att göra just det. (Alternativet att gå och köpa något och "unna" mig fanns inte. För vad jag ville ha var helst salta torrostade mandlar och lösviktsgodis - båda i stor mängd - vilket inte hade kunnat bli någon "okej-mål" i alla fall)
 
500g keso med torkad frukt+nötter och päron, 4hg naturgodis, 3hg vanligt plockgodis, 150g vitchoklad, ca 5dl vaniljyoghurt med 1 banan och 150g salta nötter. Spydde.
 
Värt? Njae det skulle jag väll inte säga. Men ångrar och ångrar mig...Nej det gör jag faktiskt inte. Jag valde det ju. Men däremot önskar jag att jag inte känt behovet av det. Att jag hade orkat stå emot. Alternativt kunnat tänka; "Att ärs vafan jag mölar i mig en 200g påse salta mandlar och 2hg godis idag. Och så är det med det!". Men nej, där är jag verkligen inte! Nu ber jag bara till gudarna att slippa mega svällt ansikte imorn. För det har varit himla skönt att få se lite av sin riktiga ansiktsform dem senaste dagarna. Inte bara ett svullet mån-ansikte med pluffsighet under hela hakan och bakmot öronen. Magen är ju som den är, och var ju svullen redan innan så jaja.
 
Nu kommer vi ju bara till det här:
Hur får man sitt tankesätt att inte hamna på att: "Jaha nu börjar jag om igen då. Dag 1 imorgon." ?
Utan istället av 10dagar har jag bara hetsätit och spytt på 1dag. Fan vad bra! Och sen fortsätta kämpa mot att få ännu fler dagar bulimifria.
Jag tänker lite som att nu börjar jag om. Främst för att det blir någon form av prestation skulle jag tro. Ju fler dagar jag klarar = ju bättre är jag. Men också pga. detta med att för att komma över den tiden med svullen mage osv som det innebär att sluta spy - så står det ju överallt att det krävs verkligen att man inte spyr. Och då blir det ju faktiskt att man börjar om. MEN tänker man så, så blir det ju så hopplöst för det lär ju dröja länge innan jag husflux klarar 3månader helt utan att hetsäta eller spy lixom.
 
 

Klädprovning

Kategori: Allmänt

Provat vanliga kläder för att se vad man kan tänkas bära med min "gravidmage".
Tackar mig själv högt för att stora delar av min gardeob består av stora, lösa, lite längre blusar, tunikor, omlott, ärmlösa skjortblusar, svarta stuprörs jeansleggings, lånkoftor..... sådant som döljer! Detta med stor anledning av att jag mer eller mindre alltid är obekväm i min kropp och vill dölja till vardags ^^
Så det mesta går ann, och döljer mega svullen mage! Tur! Har våndats för hur fan jag ska göra hahaha. Sen är det ju bara slänga på en fet halsduk/kofta/kavaj eller jacka beroende på graderna. (På högskolan är det ju helt okej att sitta i jacka på föreläsningar och så ;P)
 
Följande testade jag och det funka ju bra. Och nää jag är inte så jätte färgglad av mig. Eller mer på sommaren (och på träningspass), men inte annars. Och så en liten spännisbild också hahah... tränade biceps igår så det är fortfarande lite extra tryck i dem, så var tvungen!^^
 
                
 
 
               
 
 
 
 
 
 
 

Måndag

Kategori: Allmänt

Hualigen för denna svullna ballongmage som blir tusen gånger värre efter varje gång man äter.
Vet att det inte gått så lång tid som jag inte spytt... och att det väll tar tid. Men kan inte låta bli att vara rädd att detta är som det alltid kommer vara. Och att magen inte kommer repa sig. Jag menar, inte vore det väll så konstigt efter allt man utsatt den för.
 
Bilder nedan på hur det såg ut efter frukost imorse (den var ju svälld redan innan men inte riktigt till detta stadie), tyckte magen att det vore kul att bli som en spärrballong! Sen lägger det sig ju liiiiiiite, inte mycket men lite i alla fall så man inte håller på dö... men då är det ju lunchdags. Och så håller det på.
Frukosten var förövrigt en skål med laktosfri keso, några bjärnbär, ett päron och 1kiwi.
 
Imorgon är det skoldags för mig igen. Vart ledig (kurs jag redan gått) ett tag nu. Hur ska jag klara det här med fortsatt bra ätande och svullen mage när jag måste befinna mig i skolan i vanliga kläder och så är dock frågan.......
Idag är jag förövrigt förbannat trött och huvudvärk. Antagligen tillföljd av att jag knappt sov alls inatt. Vrida och vända i sängen är kul det ;)
 
 

Med lite eftertanke kommer man långt!

Kategori: Allmänt

Idag har min mage inte varit rolig. Till en början var den ok, men ett tag efter lunchen (125g lax, 115g kikärtor, 80g keso och 0.5dl kvarg som sås!)... svullen spärrballong typ. Herre min G! Vilket skapar ångest, och jag har ju då har lätt att ta till maten.
Vilket resulterade i att jag under kl 13-15 satte i mig:
Först 1 proteinbar. Sedan typ 1h senare 2 mindre päron. Ytterligare 30minuter därefter: 2dl yoghurt med proteinpulver, 50g banan + 50g hallon... och ja, det gjorde inte magen direkt bättre. Meeen men. Det kastet fick jag stå.
 
Slog rätt snabbt bort tanken som svepte förbi om att springa till affären och köpa godis och donauts och hetsäta på. Verkligen INTE värt det. Inte lockande att förstöra hittills 8 dagar bulimifritt. Och inte heller lockande att få i mig en massa onödiga kalorier - som dessutom inte skulle lösa det jag fick ångest av från början; Den svullna magen. Nej. Just dDet hade skapat mer svullnad, svullet ansikte och sedan hade allt börjat om igen och dem dagar jag klarat hade istortsett varit "tillintetgjorda" - iaf vad gäller denna hemska svullnad man måste lida ut.
 
Och nja mitt "lilla utdragna mellanmål" á 786kcal (och iaf 36g protein!) var ingenting i jämfört med vad en hetsätning hade slutat på.
Och planen från början hade varit att träna idag. Så det skulle jag banimej göra ändå! Utan träning hade jag dessutom inte kunnat förmå mig till att äta mer idag alls. Vilket jag faktiskt inte ville att det skulle bli. (EH WTF?! Vad kom det där tänket ifrån? Så hade jag aaaaldrig tänkt för bara en dryg vecka sedan ^^) Så fick bli ca 1.5h i soffan med serietittande och sen drog jag på Pink (Bra musik för att tagga till och få lite jävlar anamma!) och sen tog jag mig till gymmet. Körde 1h och 50min intensiv styrka och körde så tungt jag bara orkade. Perfekt. Där använde jag min energi/kolhydratsladdning tidigare idag till något bra! Och efter det kändes det okej igen. Så intog både aminosyror under passet och en shake + ett litet äpple efteråt.
 
   
 
stolt över mig själv att jag idag trots spärrballong till mage kunde samla ihop tillräckligt med diciplin och målmedvetenhet att iaf gå iväg och träna. På med ett löst linne och sen bara köra! Har svårt att typ springa med svullen mage men styrketräna går bra. Allt man behöver då är nog med energi för att det ska bli ett bra pass. Och det hade jag ju ;)
Tror faktiskt det är hemskt viktigt att man under denna "fas" med att försöka sluta spy och behålla mat, och även äta tillräckligt med mat, att man inte pga svullen obehaglig mage slutar i soffläge och inte gör någonting. Inte bra för psyke eller kropp. Dels behöver man röra sig för att få igång kroppen ju. Och sen vill jag inte att eventuella extra kalorier ska lagras som ett jäkla späcklager! Nää då vill jag göra allt jag kan för att se till att stora delar av det ska gå till muskelbyggnad!!!! Vilket jag även är jävligt taggad på! Plus att om man som bulimiker, när man ska börja äta normalt, bara drar ut på att komma upp i kalorimängd .. och fortsätter på svältdiet - så är det väldigt ofta man går upp mer i vikt än vad man hade gjort om man körde på snabbare med högre intag. Eftersom kroppen då fortsätter vara beredd på svält och då "sparar". Så jag försöker på detta ett tag. Men rusar vikten upp upp upp .... då får jag ändra taktik.
 
Snart ska jag nu inta en sen middag (2h sen efter-gym målet så..) bestående av tonfisk och laktosfrikeso!
 
Dagens intag kommer då sluta på: 1746kcal (182g protein, 146g kolhydrater, 42g fett)
Men jag har ju faktiskt styrketränat 1h och 50min. + typ 40min promenad också ;P. Sååå vi hoppas det inte blir allt för mkt plus.
 

Lördagen och dagens 8a!!

Kategori: Allmänt

Maten igår:
Frukost 9.30: 1.5dl laktosfri yoghurt, 50g banan, 80g björnbär = 154kcal
Mellanmål 11.00: Ett litet äpple (80g) = 45kcal
Lunch 13.45: 150g kyckling, 5g rapsolja, 150g 4% keso, 50g blandad sallad=330kcal
Mellanmål 15.45: 1 isolate vassle shake = 104kcal
Under/Efter gym 17.45-19.15: 15g aminosyror, 1 isolate shake, 1(150g)päron=285kcal
Kväll mellan 20-22: 1.9hg naturgodis! 1012kcal.
=1930kcal (136g protein, 160g kolhydrater, 80g fett)
 
Träning: (Kunde inte hålla mig från gymmet hehe). 30minuter promenad och ca 1h intensiv styrketräning.
 
Gårdagens lunch:
1. Hur jag går omkring på gymmet om jag har en tajt topp nu.
2. Hur magen egentligen ter sig i nuläget. Gahh blir galen på denna jobbiga svullnad. Saknar när magen var som på bild 1 och inte så här uppsvälld. Urs. -.-
 
Bestämde mig för att igår, när jag klarat 1vecka bulimifritt (och nu har jag då klarar 8dagar med igår!)... Så skulle jag unna mig något såhär på lördagen! - Som belöning och också som för av avväpna det + hindra att det uppstår sug för det. Det fick bli naturgodis! Även om det är massa socker och så i, så finns det ju även en del bra näring i det. Nötter, frukt, cocosflinogr osv. Och sen inte en massa färgämnen osv. Så kändes mer okej än typ vanligt godis.
Vägde sort för sort när jag kom hem ^^ Och räknade kalorier på det. (Nörd!)
40g var nötter - hälften salta mandlar, hälften macadamia nuts.
150g var yoghurtsnacks i form av - frystorkade yoghurt jordgubbar, cocostoppar i yoghurt, vetepuffar i yoghurt, wienermandlar, äppel/kaneltoppar .
 
Sen åt jag bitarna långsamt, då och då, mellan 20-22 Och: I made it. Woho. Inget hetsätande eller så började. Nixpix. Drack te och kikade film. Sen gick jag och läste och sov. (Visst magen var som vanligt uppblåst och ond men det är den ju jämt för nu så!)
 
 
 
FUCK YEAH!
NU HAR JAG KLARAT 8 DAGAR!
Dag 9 idag...fortsätt kämpa kämpa kämpa.
 
 
 

Lördagsförmiddag

Kategori: Allmänt

Åh lite mer levande idag! Skönt. Fortfarande oklart hurvida gårdagen berodde på sjukdom eller effekt från kroppen... Vet inte. Men var ju inte bara sjukt illamående utan även huvudvärk och jätte svag i kroppen så att jag knappt orkade vara uppe på fötter. Likblek. Snurrig. Hmm.. men hade jag vart sjuk, borde jag inte känna mig så här pass mycket bättre redan? (Fast kanske ropar hej för tidigt vad vet jag haha).
Fortfarande lite lätt illamående men det har jag ju varit typ konstant sen jag började äta mer och behålla det så det kommer väll av det.
 
EN VECKA HAR JAG NU KLARAT AV ATT LÅTA BLI OCH SPY! 7 FUCKING DAGAR!
Inte direkt hetsätit heller, men blivit något fall av "mindre hets/överätning" á 1000kcal, eller att jag stoppat i mig för mycket solrosfrön en dag som får kalorierna att stega iväg. Men skulle inte kalla det för riktig hetsätning direkt.
 
Ätit en god frukost nu i alla fall: 1.5dl laktosfriyoghurt, 50g skivad banan, 80g björnbär.  154kcal.
 
Bild från google på typ godaste fräscha bären!! (Eller hallon...osäkert).
 
Hade varit trevligt att orka förbi gymmet för ett kortare pass idag. Ska isf inte köra något stenhårt ifall det nu var så att jag var sjuk igår, men ett litet pass vore himla trevligt i alla fall :) Får se hur dagen tar sig....
 
Ps. Vågen visade genast mindre siffror idag tillföljd av att jag inte direkt åt så mycket igår. Det bevisar väll att det inte är enbart fett man lägger på sig när man börjar behålla.... hade varit intressant att gå på en 3dagars  fasta för att få ut vätska, och se vad vågen visar då ^^ MEN det ska jag inte göra. Inte värt det och sen börja om igen. Nej nej nej. Så var faktiskt rätt frustrerande igår att knappt kunna äta igår (även om en del av mig var glad över den ofrivilliga kompensationen som kom haha)... rädd att det skulle orsaka vrål hunger till idag och hetsätning.
 
 

sjuk?

Kategori: Allmänt

Kanske blitt sjuk "på riktigt" ändå.. får se hur jag mår imorgon.
Idag har jag legat i sängen eller soffan hela dagen. Kollat på film, halsovit och sovit. Min kropp gör as ont efter allt liggande... så försöker ändra ställningar hit och dit men går så där. Fortfarande värk. Blä.
Fått i mig lite äpple/päron och försöker få i mig vatten... men svårt när magen är så jävla svullen.. eftersom det bara skapar obehag och illamående. (Tro inte det försvinner av att man knappt äter en dag. Nixpix. Är väll sån jäkla vätskeansamling så dröjer nog -.-)..Men försöker ta en klunk lite då och då. Känns som min huvudvärk skulle kunna lätta lite då kanske...
Och ja, så fort jag är uppe på fötter känner jag mig allt för svag och snurrig för att vara det.
Urs. Och jag som vill träna ... fan. Onödigt att vara sjuk - om jag nu är det? Hoppas på mirakelpigg imorn så jag kan träna igen :P
 
 

Ofrivilligt spyende och mörkgrön galla :D

Kategori: Allmänt

Så fort jag varit uppe på fötter har huvudet snurrat och jag ser typ grönblek ut och får svimningskänslor. Har svårt att avgöra om jag är sjuk på riktig, eller om det är någon fin biverkning av bulimin och att jag ätit och behållt i 6dagar nu (?).
 
Men försökte få i mig något i alla fall, så skar upp kylskåpskalla fräscha päron i små bitar och sög på och åt långsamt. Men sen vart illamåendet ännu värre efter ett tag.
Och nyss spydde jag. Inte direkt frivilligt. Utan kändes som jag skulle spy, så ställde mig vid toan och hängde och sen - upp kom det. Och sen var det till att sitta på knä vid toan med kramper, hulkande och mörkgrön galla som gällde :) (och så lite blod! Fräsh tjej idag! Men ytterst lite så inte rädd att det är något mer med det!)
Och tror helt ärligt (Varsågod för denna härliga infon^^) att det var en del av min middag som kom upp nu. Konstigt att det skapar illamående om det inte smälts undan på sisådär 19h!
FANTASTISKT! Mår dock lite bättre nu. Puh.
 
Hoppas bara inte att den lilla spyningen fuckar upp allt nu så allt "börjar om igen" :( Orkar inte härda ut denna svullnad hur länge som helst ju... Fan, dumma kropp! Kan väll sammarbeta lite åtminstonde när jag tagit mitt strå till stacken!? Om jag inte spyr frivilligt kan du väll låta bli att spy snälla kroppen?
 
 

6 days - illamående från hell

Kategori: Allmänt

Klarat 6 dagar nu!! Lör-tors.
 
Idag mår jag dock olidligt dåligt. Legat i sängen ända fram tills nu och försökt hitta en okej-ställning.
Mår vansinnigt illa. Började sent i natt och sen har det fortsatt.... Vet inte riktigt varför. Kanske kan bli så när man börjar äta och behålla? Och ja magen är galet svullen fortfarande. Och jag kissar typ ingenting heller. Urs.
Att äta känns ju inte så välkommet just nu..... kanske bara blir ännu värre. Fy tusan säger jag bara. Känns som om jag var ute och festade loss hela natten.

Mindre hetsätning inatt.

Kategori: Allmänt

Hade tyvärr en mindre hetsätning/överätning (eller vad man ska kalla det) vid midnatt. Fan.
Kunde inte sova. Lite småhungrig. Ångesttankar på hur mycket jag kommer gå upp i vikt på detta försök att sluta spy.Vilket slutade i: ca 5dl yoghurt(200kcal), proteinpulver (räknar med 1portion, 120kcal), hallon 150g?(70kcal), björnbär 100g?(60kcal) och typ 1dl mandelmjöl (600kcal) = 1050kcal.
Velade ett tag hurvida jag skulle spy.. eller fortsätta äta något mer...eller gå och sova och skita i att spy.
 
Vad skulle göra mest skada egentligen? Förstöra dem snart 5dagarna spyfria och gå och spy, och få "börja om igen" (vad gäller kroppens försök att återställa sig med vätskebalans etc så är det faktiskt att börja om från början om man då ger med sig och spyr... tyvärr.) eller behålla alla dessa extra kalorier. Hör och häpna slog valet på att: Gå och lägga mig utan att spy. Tog therlaen och 2st dulcolax med tanken att få sova längre för att få bort ångest och verkligen hinna smälta hetsen + dulcolax för att få ut allt ur kroppen lite snabbare. (Men ville ändå inte köra någon jätte dosering... då blir det ju typ samma effekt som att spy. Så nu tog jag bara lite "hjälp på traven".)
 
Så... trots nattens missöde, så har jag i alla fall klarat 5 dagar utan att spy nu :D Så det är jag glas över!
Men om jag tänker göra nattens händelse till en vana...... då ger jag upp här och nu och börjar med hetsäta/spy vs. försöka äta så lite jag bara kan därimellan igen. För detta kommer göra mig E n o r m !
 
"The bulimia bloat"
Detta är förövrigt vad som händer när man slutar spy (om man spytt mycket), och börjar äta mer normala måltider och behåller det. Detta händer för dem flesta vad jag vet. Tyvärr. Hemskt.
 
Uppe i vänster hörn - dag 2 spyfri - Allt lugnt ännu)
Uppe i höger hörn - dag 3 spyfri - Nu börjas det.
Nere i vänster hörn - dag 4 spyfri - Den här dagen har nog varit värst hittills
Nere i höger hörn - dag 5 spyfri - igår, tagen innan jag började överäta senare på natten såklart!
(Alla bilder är tagna mitt på dagen/på kvällen innan middag.... härliga gravidsvullnad!)
 
 
 
 

Dagens in

Kategori: Allmänt

Frukost: Laktosfri kvarg+yoghurt, hallon, björnbär.
Lunch: Laktosfrikeso, avokado, tonfisk, pinjenötter
Mellanmål: Laktosfrikeso, 2 fikon
Middag-ish: Laktosfriyoghurt, proteinpulver, hallon, pinjenötter
ca 1400kcal.
(Dagens träning har bestått av promenad)
 
Sjukt svullen mage. Förenklar verkligen att försöka äta - och inte hetsäta och spy. Eller hur? ;) Suck. Så jäkla typiskt att kroppen ska ha dessa reaktioner när man slutar att spy och behåller. Gör det ju 1000ggr så svårt att hålla ut.
 
Foto på lunchröran. Gött.
Men kaloririk då den är innehållandes avokadooo och pinjenötter.
Men hallå - nyttiga fetter lixom! Och jag fokuserar verkligen på vikten av att ha nyttiga fetter i kosten (när jag försöker äta bra och inte härjar runt med hetsätande), mycket pga:
Intag av fett krävs för att kroppen ska utsöndra hormonet testosteron. Vilket är det hormon som agerar mest kroppsuppbyggande för kroppen! Så man får inte glömma fettet i kosten om man nu vill ha en effektiv muskeluppbyggning:) (Ja, helst inte annars heller naturligtvis haha!) Rekommendationerna säger ca 1g fett/kilo kroppsvikt om dagen.
 Jag kör på: Avokado, lax, nötter/fröer, rapsolja/olivolja.
 
 
 
 
 

4 days(and counting!)+bieffekter

Kategori: Allmänt

Hur mycket jag åt igår... ska vi inte tala om. Kalorierna rusade iväg på kvällen då jag (min idiot) bestämde mig för att köpa torrostade solrosfrön. Hade ju bara tänkt äta lite men men. Trots att "gå och spy" kom upp ett antal gånger i huvudet lät jag bli, la mig i sängen och kikade på en film och somnade. BRA gjort.
Försökte fokusera på "kroppen behöver energi för att bygga muskler. Även om det är ett överskott idag, så kommer inte allt bli fett"!
 
Middagen igår efter träningen: Lax, matkorn, krossade tomater!
Ps. Hade direkt efter träning intagit proteinshake,banan och solroskärnor.
Och senare på kvällen - efter middagen, åt jag yoghurt och solroskärnor.
 
 
Så, nu har jag varit hets och spyfri i 4dagar. Tjuhu.
Biverkningarna på det hittills då? INTE roliga. Inte roliga alls. Men tyvärr blir det så när man hetsat och spytt så mycket, så ofta, så länge. Kroppen reagerar med en rad mindre roliga och behagliga biverkningar på att behålla och smälta maten.
 
1. Svullna magen. (För er som inte vet, googla på "bulimia bloat" så kommer ni få läsa er till att detta är vanligt och förekommer för typ alla när man försöker sluta spy! Ofrånkomligt om man spytt i den milda grad.....) Herre. Min. Gud. Pregnent looking.  Dag 1 och 2 var ok. Dag 3 och 4 har varit hemskt. Men försöker bita ihop. Försöker tala om för mig själv att det är svullnad - inte världens fettlager som uppstått á beerbelly.
2. Gaser. Japp. Mycket charmigt. Tur jag bor ensam..... Och magont också. Blää.
3. Flera kilo upp på bara några dagar. Jiipiiiee....... Vänder det inte snart, och står still, ger jag nog upp. Klarar inte mycket till.
4. Allmänt trött och seg i kroppen - man kan ju tro man ska bli pigg som fan när man tillför så mycket energi och inte hetsäter/spyr? Nja..  jag vet inte det jag. Jag känner mig inte så pigg och allert oftast tyvärr.
5. Blir extremt hungrig mellan varven. Rätt snabbt efter jag ätit. J o b b i g t !
 
Frukost intogs vid 9-isch-tiden (Trots gigantsvullen mage! Det ni! Hejja hejja?!)
1dl laktosfri kvarg,1dl laktosfri yoghurt, 50g björnbär, 90g hallon, 1(30g)fikon, 10g onewhey proteinpulvet, Physsilliumfrön+linfrön  = 237kcal (25g protein, 23g kolhydrater, 3gfett)
 
Nu är det typ 3.5h sedan frukosten och jag är dööö hungrig. Tror jag ska göra lunch på tonfisk, avokado och keso. Men måste ner till affären och köpa en keso först då.
 

1a oktober

Kategori: Allmänt

3dagar hetsfria (och spyfria) nu! Lördag, söndag, måndag. (Kom igen nu - tisdag med?!!)
 
Känner mig dock både svullen och tjock. Och har ont/gasig mage. Uh... Men vad kan man förvänta sig. Totalt misshandlad mage sen år tillbaks. Blir ju alltid så här när jag inte spyr (och behåller saker). SÅ: Bit ihop. Kämpa på. Fokus.
 
Att vågen visar +0.7kg sen igår är inte kul. Får mig lätt att bara vilja ge upp direkt. Men tar några djupa andetag och pratar med mig själv och logiken. Gått upp 7hg på det du åt igår samt träning? Knappast. Vätska och omställning av att du inte spyr? Mat i kroppen? Ja - troligare va.
 
Så har ändå ätit en bra frukost! (Hejja hejja!)FUCK YOU bulimiröst och FUCK YOU kompensationsröst. (Vägrar kalla det föra "ana-röst" eller något i den stilen;P Fan inte det minsta anorektiker längre!)
125g laktosfrikvarg, 50g björnbär, 24g passionsfrukt, 25g salta mandlar, linfrön. +1/2(95g) päron som inte är på bild. 334kcal  (21g protein, 30g kolhydrater, 13g fett)
 
 
 
 
 
Vikt och intag senaste dagarna. Svart på vitt. Logik att jag gått upp från igår till idag? Hoppas inte!
Fredag kväll efter hetsätningar/kräkningar och massa te därefter:.....53.7kg, bmi 21.5. DOG!
Lördag morgon: 52.5kg, bmi 21.0 (Efter laxering)
Söndag morgon: 51.5kg, bmi 20.6 (Intag under lördagen 519kcal + träning)
Måndag morgon : 51.7kg, bmi 20.7 (Intag under söndagen ca 1000kcal + träning)
Tisdag morgon: 52.4kg, bmi 21.0 (Intag under måndagen ca 1350kcal + träning)
 
Logik: Vätska. Mat i kroppen. Inte laxerat. Andas Andas Andas. Försök lite till. Fortsätter det upp upp upp = stop eat. Men skit svårt. Och bara för 1vecka sedan kunde jag se 50.6kg på vågen. GAH! Då är det lätt hänt att man inte vill försöka detta äta och behålla...... Bara för att pressa ner siffrorna igen.
(Ps. Och ni ska veta hur mycket jag skäms över att skriva ut vad jag väger. Även om 21 kanske är ett "vanligt" och "bra" bmi i mångas ögon. Så inte i min, inte i de äs-värld. Bajs)